AKG K812 Pro Studiohörlurar i gruppen Hörlurar / Studiohörlurar hos sumo.se (29370030105)
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar
AKG K812 Pro Studiohörlurar

Produktinformation

AKG K812 Pro är ett par referenshörlurar i högsta klass med öppen konstruktion som är perfekt för just mixning och mastering. Hörlurarna är bestyckade med 1.5 Tesla-magnetsystem och även med koppartäckt aluminiumspole så blir detta dem kraftigaste systemet på marknaden. Hörlurarna ger en tydlig och exakt ljudbild med en detaljrik low end och naturligt ljud. K812 Pro är konstruerade med en frekvenskurva som är så pass bred så du ej missar den minsta ljuddetaljen vid mixning. Dessa sitter otroligt skönt på huvudet så du kan mixa bekvämt hela dagen lång. Tekniken i dessa lurar ger ett mycket ärligt ljud som ger ett exakt högfrekvent återgivning. 

  • Öppna over-ear studiolurar från AKG
  • Hög känslighet på 110dB SPL/V
  • Hög komfort 
  • Bred frekvenskurva 5Hz-54kHz 
  • Bestyckad 1.5 Tesla-magnetsystem med koppartäckt aluminiumspole
  • Utbytbara öronkuddar & avtagbar kabel70år av kvalitet i AKG-hörlurar
AKG Foldable Studio Headphones Line är tillverkade av ingenjörer med 70 års kvalitet i bakgrunden, och har den senaste transduktorn och akustiska tekniken. Resultatet av att fortsätta på detta arv från grundaren, ger hörlurarna oöverträfflig ljudprestanda för musiker, tekniker och producenter som måste ha noggrannhet från tillförlitliga hörlurar som står upp till dagens mobila livsstil.

Välbyggda reference-hörlurar
Med dem näst intill handgjorda K812 PRO är det inge undantag när man kommer till kvalitetslurar. Extremt noggrant tillverkade hörlurar som levererar grymt, detaljerat och naturligt ljud! Det kraftfulla ljudet är ett resultat med en förbättrad low-end samt bestyckningen av 1.5 Tesla-magnetsystemet och koppartäckt aluminiumspole. Med dessa hörlurar kommer du få en exakt och korrekt ljudbild som du verkligen kommer att förunnas över! Med den höga komforten kommer du kunna skapa magi i flertal timmar utan att det bir jobbigt att ha på sig dem. Avtagbar kabel och öronkuddar som du då kan byta ut vid slitage. Detta är verkligen en referencelur som musiker och ljudtekniker är ute efter som vill åt den exakta återgivning för att kunna skapa musik. 


Tillverkare:AKG
Anslutningar:3,5mm
Hörlurstyp:Öppen
Frekvensomfång:5Hz-54kHz
Impedans:36 ohm
Känslighet:110 dB
Kabellängd:3m
Färg:Svart
Vikt::390g
Tillbehör:Öronkuddar, 6.3mm screw-on adapter, Kabel

AKG K812 Pro Studiohörlurar

AKG
Artnr: 29370030105
10490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar