AKG K92 Studiohörlurar i gruppen Hörlurar / Studiohörlurar hos sumo.se (29370030006)
AKG K92 Studiohörlurar
AKG K92 Studiohörlurar
AKG K92 Studiohörlurar
AKG K92 Studiohörlurar
AKG K92 Studiohörlurar

Produktinformation

AKG K92 är storebrorsan till K52 och K72 som levererar ett rent väljud i denna prisklass. AKG har gjort ett kanonjobb med dessa slutna over-ear hörlurar för att få fram en hög prestanda med en riktigt bekväm lyssningskomfort för rätt pengar! Med en impedans på 32 ohm och en känslighet på 113 dB samt ett frekvensomfång på 16 Hz - 22 kHz så är AKG K92 perfekta för studion eller till för hemmabruk.


  • Over-ear hörlurar med sluten konstruktion
  • Passiv brusreducering
  • Hög komfort
  • Mattsvart och guldig finish
  • 40mm drivers med bred frekvenskurva 16 Hz-22kHz
  • Exakt balanserad respons som ger reference-monitor noggrannhet
  • Utbytbara örondynorVälkonstruerade studiolurar från AKG
K92 har 40mm drivers som ger en detaljerad output med frekvensomfång för att dem kan ge all nyans av den musik du lyssnar på! Dessa hörlurar är speciellt designade för att kunna hantera en rad olika uppspelningsenheter som professionella studioenheter och andra musikspelare. AKG's ingenjörer har designat K92 med både funktionalitet och mångsidighet i sinne för att optimera varje enskild komponent för att få ett par högpresterande hörlurar för ett bra pris utan kompromisser! 

Slutna hörlurar med hög komfort
Dessa hörlurar har en grymt bra komfort med exceptionell ljudisolering som passar perfekt för både studio och hemmabruk. En sluten design som tar bort ljudläckage så du får bra ljud med en ny akustisk kammare mellan öronkopp och gångjärnet som ansluter till huvudbandet! Rör huvudet fritt utan att ljudet läcker ut så du kan njuta av bra musik privat eller i studion!

Kraftig och tålig kvalitet
AKG är kända för att leverera hög kvalitet på sina produkter och detta är något som ej är ett undantag på K92! Alla deras produkter är väl testade för att säkerställa den kvalitet som den skall göra. Kablarna testas upp till 80.000 gånger i kabelböj så att den verkligen ej kommer gå av och även komponent tester med en långvarig W belastning för att hörlurarna ej ska fallera när du verkligen behöver dem.   

Örondynor är oftast det som först går sönder eller slits ut och på dessa hörlurar så har AKG designat dessa så att du enkelt kan byta ut dessa när det blivit slitage på dem. 


Tillverkare:AKG
Anslutningar:3.5mm Stereo
Hörlurstyp:Slutna
Frekvensomfång:16Hz-22kHz
Impedans:32 Ohm
Känslighet:113 dB
Kabellängd:3m
Färg:Svart/Guld
Vikt::200g

AKG K92 Studiohörlurar

AKG
Artnr: 29370030006
650 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar