Audiovector QR5 Valnöt i gruppen Högtalare / Golvhögtalare hos sumo.se (102AVSQR5DW)
Audiovector QR5 Valnöt
Audiovector QR5 Valnöt
Audiovector QR5 Valnöt
Audiovector QR5 Valnöt

Produktinformation

Audiovector QR5 är en stilren och väljudande golvhögtalare och storebror till den populära QR3 som utformats med avancerad teknik. 


  • Frekvensomfång: 25Hz – 45kHz
  • Effekthantering: 280W RMS
  • Impedans: 4 Ohm
  • Känslighet: 91dB
  • Finish i tre färger
QR5 kommer med en AMT, eller Air Motion transformer diskant, vars frontplatta bearbetas från ett enda stycke flygplansaluminium. Diskanten har precisionsbearbetats, glas blästrat, borstats och sedan anodiserats i en vacker Tungsten Titangrå färg. Till sist har de fått en roseguld-pläterad dispersion mesh, som fungerar som en S-Stop filter. 


Även högtalarens baselement har fått en uppgradering från föregående modeller. Audiovector QR5´s baselement kommer utan de uppbrytningar man ofta ser på membran av metall, och skapar en smidig övergång till den snabba AMT-diskantens höga toner.

Tack vare Audiovectors långa erfarenhet inom ljudbranschen har de nu skapat ett ”sandwich”-membran som kombinerar egenskaperna hos Aero Space aluminium och dämpningen hos mjukare material. Detta har resulterat i ett treskiktsmembran med extremt låg distorsion. Dessutom kommer lådan med en annorlunda Q-reflex konstruktion och slitsad port, som gör detta till ett par rejält baskapabla högtalare.

Högtalarens effektiva ATM diskant och den dynamiska basen jobbar i perfekt harmoni för att du ska kunna uppleva ett stort, detaljerat ljud vare sig du lyssnar på ett klassiskt stycke eller på hårdrockslåten.TILLVERKARE:Audiovector
MODELL:QR5
HÖGTALARTYP:Golvhögtalare
BAS:Pure Piston teknik
DISKANT:Gold Leaf AMT med S-stop
KÄNSLIGHET:91 dB
EFFEKT (RMS):280 W
FREKVENSOMFÅNG:25Hz - 45kHz
IMPEDANS:4 Ohm
FÄRG:Valnöt
DIMENSIONER:H/ W/ D ( CM ) 105,7 x 21 x 27
ENHET:Par


Länk till mer information »

Audiovector QR5 Valnöt

Audiovector
Artnr: 102AVSQR5DW
31490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 7-10 arbetsdagar
Frakt: Fri frakt