B² audio SIEO DSP med Bluetooth i gruppen Billjud / Ljudprocessorer hos sumo.se (505SIEOV216)
B² audio SIEO DSP med Bluetooth
B² audio SIEO DSP med Bluetooth
B² audio SIEO DSP med Bluetooth
B² audio SIEO DSP med Bluetooth
B² audio SIEO DSP med Bluetooth
B² audio SIEO DSP med Bluetooth

Produktinformation

B² audio SIEO är en digital ljudprocessor som förfinats till det yttersta för att kunna förse användaren med bästa tänkbara funktionaliteten. Namnet SIEO, eller Six-In-Eight-Out, står för processorns konfiguration av in- och utgångar, och med denna DSP har du full möjlighet att köra en avancerad, helaktiv 8-kanals SQ setup.

  • 6 RCA-ingångar & 8 RCA-utgångar
  • Mångsidig crossover
  • 31-band parametrisk/grafisk EQ
  • WiFi-anslutning

Detta är en extremt mångsidig DSP, som låter dig köra alla dina kanaler i den konfiguration som passar bäst för just dig. Fullrange, Högpass Bandpass eller 8 utgångar för subwoofer är även möjligt. Vill du köra helt digitalt så kommer SIEO dessutom med en optisk Toslink-ingång och med Bluetooth 4.0-enheten BTD 4,0.  

Justera och finslipa
Med en 31-band parametrisk/grafisk equalizer med Q-inställningar till ditt förfogande, blir du inte begränsad av förinställningar utan kan ställa in
frekvenserna på de specifika banden precis efter egen smak. Tidsförskjutningen är naturligtvis ett måste för alla riktiga ljudprocessorer. Då SIEO inte bara kan justera Millisekunder och cm, utan även tum kommer SIEO täcka upp allt från .05ms / .1cm/ 0,0001 tum.

Mångsidigheten hos denna DSP lyser igenom som mest när du öppnar crossover delen. Backar med steg om 6 dB/oktav upp till 48 dB hjälper dig justera optimalt. Vad som utmärker sig är de tillgängliga filtertyperna: Butterworth, Bessel och Linkwitz, som tillsammans kommer att tillgodose alla dina behov.  De flesta processorerna kommer med ett låst filter på både hög- och lågpass, men B² valde att inte begränsa sig. Därför kan du skräddarsy din delning att vara en 18 dB/oktav Butterworth på högpass och ett 12 dB/oktav Linkwitz på lågpass.

Anslutningar
Oavsett om du har en OEM-, eftermarknads- eller anpassad enhet kommer SIEO vara en perfekt komplettering till ditt system. Ljudprocessorn kan använda både hög- och lågnivå ingångar, vilket är perfekt för nyare bilar som fortfarande har en fabriksinstallerad huvudenhet utan RCA-utgångar.

Med 6 RCA-ingångar, en aux 3,5 mm-ingång och en optisk-ingång lär du inte få problem när det kommer till att ansluta en källa. Dessutom kommer Bluetooth-funktionen som tillhandahålls av BTD 4.0, ge dig full tillgång till en streamad källa som sedan kan splittas i 8 olika utgångar.

För att göra det enkelt att använda alla funktioner erbjuder även denna DSP WiFi-anslutning, så du slipper besväret att ta med dig kablar som ändå ofta är enkla att glömma bort.

För manual: Klicka här!

TILLVERKARE:B2 Audio
MODELL:SIEO
TYP:Digital Ljudprocessor
FREKVENSOMFÅNG:5Hz ~ 20kHz
EQUALIZER:31-bands para/grafisk
AUX-INGÅNG:Ja
DIGITALA LJUDINGÅNGAR:6x RCA, 1x Optisk toslink
DIGITALA LJUDUTGÅNGAR:8x RCA
SPÄNNINGSOMRÅDE:11~15 volt
ANALOGA LJUDINGÅNGAR:1x Aux
ANALOGA LJUDUTGÅNGAR:8 RCA
DIMENSIONER (BXHXD):160x44x208 mm
ENHET:st

B² audio SIEO DSP med Bluetooth

B2 Audio
Artnr: 505SIEOV216
4998 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar