Bang&Olufsen Beoplay H9i, hörlurar med Bluetooth, Clay i gruppen Hörlurar / Brusreducerande hos sumo.se (162BEOPLAYH9ICL)
Bang&Olufsen Beoplay H9i, hörlurar med Bluetooth, Clay
Bang&Olufsen Beoplay H9i, hörlurar med Bluetooth, Clay

Produktinformation

Bang&Olufsen Beoplay H9i är en riktigt vass over-ear hörlur med förstklassig och hög prestanda på sitt ljud! Med sin fina byggkvalitet får dessa lurar en exemplarisk ljudkvalitet. Med aktiv brusreducering och Bluetooth-mottagning är dessa lurar en fröjd att lyssna på. Det inbyggda batteriet ger upp till 16 timmars spelande. 

  • Premium over-ear hörlur med detaljer i äkta läder
  • Bluetooth 4.2
  • Upp till 16 timmars batteritid
  • Touchkontroll på höger kåpa

Lätt att använda
Du kan enkelt styra hörlurarnas funktioner som volymkontroll och aktiv brusreducering med hjälp av touchknappen direkt på hörlurarna. Med den inbyggda touchkontrollen på den högra kåpan hanterar du enkelt funktioner som volym, byta låt, telefonsamtal eller återuppta uppspelningen.

Batteri
Batteriet är fulladdat efter max 2.5 timmar och ger dig sedan en batteritid upp till 16 timmar. Skulle du glömma att ladda hörlurarna innan du åker iväg och får slut på batteri, kan du ansluta den medföljande ljudkabeln och fortsätta lyssna på din musik.

Fantastisk komfort
H9i har skapats av idel fina material och har en bas av aluminium med detaljer i äkta läder, vilket ger både en fantastisk komfort och god hållbarhet. Hörlurarnas öronkuddar är också så sköna att du utan bekymmer kan gå med dem en hel dag.

En ny smart funktion som är ny med denna modellen är en sensor som automatiskt pausar musiken när du tar av dig lurarna från huvudet. Lurarna startar sedan din musikapp från samma ställe när du tar på dig dem. Smart!

Bang&Olufsen Beoplay H9i, hörlurar med Bluetooth, Clay

Artnr: 162BEOPLAYH9ICL
5250 kr / 3290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar