Dynavoice Definition DF-8 Högtalarpaket 5.1 Svart med Yamaha RX-A870 i gruppen Paketlösningar / Hembiopaket hos sumo.se (SETDF8PKT30)
Dynavoice Definition DF-8 Högtalarpaket 5.1 Svart med Yamaha RX-A870

Produktinformation

Dynavoice Definition DF-8 Högtalarpaket 5.1 med Yamaha RX-A870 är hembiopaketet för dig som vill ha ett hårtslående paket med fokus på ett dynamiskt och kraftfullt surroundljud. Den här kombinationen bräcker det mesta med sin rena och otroligt detaljerade återgivning.


Yamaha RX-A870 tillhör den senaste hembioförstärkar-generationen i deras uppskattade Aventage 800-serie, som alltid levererat en skyhög prestanda för pengarna, med mycket av egenskaperna från de dyrare modellerna. Nytt i dagens modell är bl.a. stöd för Dolby Vision, ett licensierat HDR-premiumformat som kommer finnas tillgängligt på utvalda 4K Bluray-filmer och streamingtjänster som Netflix. Den klassledande ljudkvaliteten har Yamaha haft sedan många år tillbaka!


 • 7.2 bioreceiver med Dolby Atmos, Dolby Vision och YPAO R.S.C mät-EQ
 • Komplett nätverksfunktion med MusicCast
 • Dubbla HDMI-utgångar
 • Pre out alla kanaler


Yamaha Aventage
Med Yamaha´s RX-A870 har du en bra grund att bygga ett välljudande hembioljud med. Var inte rädd för att haka på ett högtalarsystem med golvhögtalare, för den här förstärkaren har en fin strömkapacitet med en angiven uteffekt på 100 Watt/kanal. 
Bioreceivern ingår i deras Aventage-serie, vilket indikerar att man kommit upp en bit i programmet och är i Premium-divisionen. RX-A870 har noggrannt utvalda komponenter och finare kretslösningar, som tillsammans med deras A.R.T-teknologi plockar fram mer nyanser och skapar mer tyngd till ljudet, musik som film. Nämnda A.R.T (Anti-Resonance Technology) innebär det enkla knepet att man brukar en femte stabilitetsfot i mitten av bottenplattan, som dämpar vibrationer från transformatorn, transistorer och kylflänsar. 
Aventage-modellerna har även en frontpanel i aluminium som skyddar de känsliga kretsarna och optimerar ljudkvalitén.

Upplev en ny värld av ljud med Dolby Atmos® och DTS:X™
Dolby Atmos och DTS:X gör ett ordinärt tillfälle till en extraordinär upplevelse med fängslande flerdimensionellt ljud som fyller ditt rum med otroligt djup och definition. Dessa ljudtekniker gör att musik, människor och objekt börjar leva runt omkring dig med en detaljrikedom och precision som får dig att känna som att du verkligen var där.
Yamaha ger flera alternativa placeringsmönster för närvarohögtalarna som stöder Dolby Atmos, vilket skapar ett ljudfält som är idealiskt för just din anläggning. Alla layouter stöder korrekt återgivning av den tredimensionella rymden skapad av CINEMA DSP såväl som Dolby Atmos.

MusicCast expanderar möjligheterna för din underhållning
MusicCast är en ny revolution i nätverksljud, använd alla dina MusicCast-produkter tillsammans eller var för sig, det är helt upp till dig. Styr hela ditt system från en och samma app (MusicCast CONTROLLER), utformad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Använd en soundbar, en trådlös högtalare, en AV-receiver, ett HiFi-system eller vad som passar dig bäst. Mixa, matcha och expandera sedan ditt MusicCast-system allt eftersom tiden går och ditt behov förändras. De flesta nya produkterna från Yamaha är del i MusicCast-systemet som går att använda hur du vill, med vilka källor du vill, när du vill.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din RX-V583. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.4K Ultra HD-stöd med 4K/60p, HDCP2.2, HDR inkl. Dolby Vision och Hybrid Log-Gamme, samt BT.2020 pass-through
RX-A870 stöder helt de senaste HMDI-standarderna. Tack vare pass-through av 4K video med 60 bilder per sekund kan du njuta fullt ut av bildkvalitén från 4K utan försämring. Receivern följer också HDCP2.2 upphovsrättsskyddsstandard för 4K videoöverföring. HDR (High Dynamic Range) Video stöds också vilket ger ökad bildkvalitet genom att möjliggöra mer i detalj i både mörka och ljusa delar av en bild samtidigt. Pass-through för BT.2020:s bredare färgskala stöds även den. Denna AV-receiver är dessutom kompatibel med 3D, Audio Return Channel (ARC) och CEC för enkelt användande.

Nätverksfunktioner
Denna receiver kommer med en mängd olika nätverksfunktioner som ger dig tillgång till flera källor och förbättrar även driften. Du kan ansluta din AV-receiver till ditt hemmanätverk eller till internet för att kunna njuta av internetradio, Spotify*, Pandora® *, JUKE *, Napster® *, Rhapsody® *, SiriusXM * eller musik som lagrats på en NAS och dator. Med appen ”AV Controller” (som du kan hämta från App Store eller Google Play) kan du styra olika funktioner i din AV-receiver från din iPod, iPhone, iPad eller Android-telefoner/surfplattor. 
RX-V683 har även inbyggd AirPlay för trådlös streaming från Apple-enheter och med Spotify Connect kan du strömma vidare musiken från din smartphone med en enkel knapptryckning (kräver dock ett Premium-konto).Total Purity Concept - för bästa ljudkvalitet
Detta är något som Yamaha förädlat under många år på högteknologiska receivers. Konceptet går ut på att behålla en ren signal genom förförstärkaren, använda vibrationsdämpande tekniker och separera och optimera strömförsörjningen. Samtliga modeller är diskret uppbyggda, vilket minimerar distorsion. De har även oberoende strömförsörjning, separerade för de analoga och digitala kretsarna för att förhindra att digitalt jitter påverkar de analoga kretsarna och ljudkvaliteten. Kylflänsarna är utformade för att reducera vibrationer från transistorer och ljudtryck från högtalarna. In i minsta detalj är dessa receivers utformade med fullt fokus på att leverera bästa möjliga ljudkvalitet.

YPAO-R.S.C (Reflected Sound Control) mät-EQ ljudoptimering
Yamaha´s egenutvecklade YPAO för kalibrering av högtalare finns på samtliga av deras bioförstärkare. I det finare segmentet finns även tillägget R.S.C, som utöver att kalibrera högtalarna i rummet, även eliminerar stående vågor samt adderar filter som modulerar fas- och frekvenskurvan. Den ställer även DSP-effekten enligt rummets reflekterade ljud, så du får ut mer av CINEMA DSP. Kort och gott, mer som att ta studion till hemmet.
Mänskliga örat har mindre känslighet för höga och låga frekvenser, i synnerhet vid lägre volymer. YPAO Volume tillämpar loudness EQ korrigering för att automatiskt justera höga och låga frekvensnivåer som volymförändringar. Med hjälp av YPAO-mätresultaten är EQ korrigering optimeras systeminställningarna för din lyssningsmiljö så att ljudet blir naturligt och tydligt även när du lyssnar på låg volym.
Dynavoice Definition DF-8 är en tung golvhögtalare och flaggskeppet i Definition-serien.

 • 94 dB i känslighet
 • Dubbla 8" baselement

Dynavoice Definition DC-5 är en välljudande centerhögtalare med dubbla diskanter i Definition-serien.

 • Dubbla diskanter
 • Dubbla 5.25" mellanregister/basar i 'Bullet-proof' Kevlar

Dynavoice Definition DM-6 är en stativhögtalare/surroundhögtalare i Definition-serien.

 • 92 dB i känslighet
 • 6.5" Kevlar-baselement 

Dynavoice Thunder T-12 är en aktiv subwoofer med ett frontriktat 12" subbas-element med aluminiumkon och helgjuten aluminiumkorg.

 • Aktiv 12" subwoofer
 • 650 Watt peak-effekt
 • Sluten låda


TILLVERKARE:Yamaha, Dynavoice
TYP:Paket
 • Centerhögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DC-5 Centerhögtalare, Svart (Artnr. 990DC5B)
 • Fronthögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DF-8 Svart (Artnr. 990DF8B)
 • Subwoofer: 1 st. Dynavoice Thunder T-12 Sub Pianosvart (Artnr. 990T12BP)
 • Surroundhögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DM-6 Svart (Artnr. 990DM6B)
 • Dynavoice Definition DF-8 Högtalarpaket 5.1 Svart med Yamaha RX-A870

  Dynavoice
  Artnr: SETDF8PKT30
  30450 kr / 27998 kr
  Lagerstatus:
  Frakt: Fri frakt