Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D i gruppen Paket / Stereopaket hos sumo.se (SETDF8PKT14)
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D
Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D

Produktinformation

Notera att förstärkaren är valbar i olika färger! 


Välljudande stereopaket från Dynavoice och Yamaha. Både en förstärkare och högtalare ingår i paketet.


Dynavoice Definition DF-8 är en golvhögtalare med en totalvikt på över 56 kg. Dubbla 8" basar får en konarea som ett 12" element, men som spelar tillsammans rappare och med hela 94 dB i känslighet.


 • Toppmodellen i Definition-serien
 • 94 dB i känslighet
 • Dubbla 8" baselement som sträcker sig ner till 23 Hz (-3 dB)Yamaha R-N803D är en stereoreceiver med inbyggt nätverk och mät-EQ kalibrering, en funktion som ser till att rummet "försvinner" och ger ett mer frekvensrakt ljud. Den beprövade ToP-ART-tekniken borgar för en återgivning med minimal färgning. Med en maximal uteffekt på 145 Watt/kanal kan R-N803D driva ett par golvhögtalare med briljans.
 • Strömstark stereoreceiver på 2x100 Watt RMS
 • Korta och rena signalvägar
 • Inbyggt nätverk med bl.a Spotify Connect
 • MusicCast ger möjlighet till multiroom-integration
 • Skivspelar-ingång för MM-pickup

Yamaha har över 60 års branscherfarenhet. I deras stereoreceiver R-N803D finner vi deras uppskattade ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), som på ett enastående sätt återger ljudsignalen tack vare den symmetriska kretslayouten med korta signalvägar. Chassit är konstruerat med den speciella hartsramen ”ART Base”, som minimerar störningar (läs brus) och vibrationer. Kor och gott så bevaras musikens rena ljud och exakta stereobild.
Effektförstärkningsblocket (slutsteget) är uppbyggt med en parallell push-pull-struktur, där totalt åtta bipolära typströmtransistorer (fyra vardera till vänster och höger) levererar gott med ström till de anslutna högtalarna. Kretskonstruktionen ger en låg utgångsimpedans som borgar för en enastående kraft och kontroll.Kalibrera bort ditt rum
R-N803D är den första HiFi-förstärkaren från Yamaha som är utrustad med deras egenutvecklade YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimiser), en berömd teknik som används i deras bioreceivers. Denna teknik mäter rummets form, materialet i väggarna samt högtalarens placering och justerar sedan automatiskt ljudet för att skapa den perfekta responsen och ljudkvaliteten i din lyssningspositionen.
R-N803D har även andra avancerade YPAO-funktioner, inklusive YPAO™ -R.S.C (Reflected Sound Control) som aktivt korrigerar de betydelsefulla tidiga reflektionerna, som i stor utsträckning påverkar ljudkvaliteten och YPAO-volym med exceptionellt hög precision EQ (utjämning) med 192 kHz/64-bitars mätning. 
Resultatet är kort och gott att du kan skapa en perfekt lyssningsmiljö i ditt egna hem - precis som i ett professionellt ljudrum. Dessutom kan du styra YPAO-funktionen och se analysresultaten genom att använda din MusicCast-app.MusicCast expanderar möjligheterna för din underhållning
MusicCast är en ny revolution i nätverksljud, använd alla dina MusicCast-produkter tillsammans eller var för sig, det är helt upp till dig. Styr hela ditt system från en och samma app (MusicCast CONTROLLER), utformad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Använd en soundbar, en trådlös högtalare, en AV-receiver, ett HiFi-system eller vad som passar dig bäst. Mixa, matcha och expandera sedan ditt MusicCast-system allt eftersom tiden går och ditt behov förändras. De flesta nya produkterna från Yamaha är del i MusicCast-systemet som går att använda hur du vill, med vilka källor du vill, när du vill.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din R-N803D. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.I R-N803D finner vi ESS Technology´s DAC-chip SABRE9006A, som har ett exceptionellt bra signal-till-brus-förhållande och dynamiskt omfång på hela 120 dB. Ingen detalj går missad, kan man uttrycka det på enkel svenska. Tillsammans med Yamahas ursprungliga nätverksmodul plockar enheten noggrant fram alla ljudegenskaper i högupplösta ljudkällor, vilket effektivt återger den subtila atmosfären i konsertsalar och alla fina uttrycksfulla nyanser i ljudet.


TILLVERKARE:Yamaha, Dynavoice
ENHET:Paket
 • Högtalare: 1 st. Dynavoice Definition DF-8 Ek (Artnr. 990DF8O)
 • Dynavoice Definition DF-8 S Ek med Yamaha R-N803D

  Dynavoice
  Artnr: SETDF8PKT14
  16980 kr / 14998 kr
  Lagerstatus:
  Leveranstid: Slutsåld
  Frakt: Fri frakt