Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 Vägghögtalare Vit ek i gruppen Högtalare / Vägghängda hos sumo.se (990LCR5EXWHO)
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 Vägghögtalare Vit ek
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 Vägghögtalare Vit ek

Produktinformation

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 är en platt högtalare, främst avsedd för montering på vägg via sina nyckelhålsfästen, där högtalaren kan hängas både vertikalt och horisontellt. Till skillnad från sin lillebror LCR4 så kan den här modellen spela starkare och med ett bättre basomfång, tack vare sin bestyckning med dubbla 5.25" element.

  • Vägghögtalare i tredje generations Magic-serie
  • Frontplacerad basport
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste

Perfekt klangmatchning!
Dynavoice Magic LCR-5 EX är konstruerad för att du ska kunna ha samma typ av högtalare runt om dig - som frontar, center och surroundhögtalare. Inte nog med att du får ett väldigt snyggt system som tar liten plats, men du får även bästa möjliga klangmatchning. Komplettera med en Magic Sub 8 och du har ett ljud som lätt kan jämföra med en golvhögtalare.

Flexibel - Sätt upp den precis som du vill!
När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan och kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.

Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland Dynavocie´s storsäljareoch efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har man uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har man enbart ändrat designen, eftersom man inte har hittat något annat som kan förbättras. Trots alla förbättringar, så har Dynavoice lyckats att hålla priset så pressat som möjligt. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit Dynavoice´s storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!


Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) finns i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice.

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

TILLVERKARE:Dynavoice
HÖGTALARTYP:Vägghängda / Surround
BAS:2 x 5.25"
DISKANT:1 tum
KÄNSLIGHET:91 dB
MAXEFFEKT:120 Watt
FREKVENSOMFÅNG:45-32.000 Hz (- 3 dB)
IMPEDANS:4-8 Ohm
FÄRG:Vit ek
ÖVRIGT:Nyckelhålsfästen för att hängas vertikalt eller horisontellt
DIMENSIONER (BXHXD):500 x 190 x 115 mm
ENHET:Par

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 Vägghögtalare Vit ek

Dynavoice
Artnr: 990LCR5EXWHO
2490 kr / 1490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar