Dynavoice Magic S-4 EX v3 Svart i gruppen Högtalare / Surroundhögtalare hos sumo.se (990S4EXBO)
Dynavoice Magic S-4 EX v3 Svart
Dynavoice Magic S-4 EX v3 Svart
Dynavoice Magic S-4 EX v3 Svart

Produktinformation

Dynavoice Magic S-4 EX v3 är en förbluffande fin stativhögtalare med en rejält påkostad konstruktion. Med dubbla frontmonterade basportar kan högtalaren både placeras nära bakre vägg och flytta fina mängder med luft, sett till sin fysik. Diskanten är monterad på en platta där Dynavoice-loggan får en "svävande" effekt ovanför kabinettet.

  • Stativ/satellithögtalare i tredje generations Magic-serie
  • Dubbla frontplacerade basportar
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Komplettera med den designmatchade Magic Sub 8 för utökat basomfång

"Hur låter S-4 EX? Helt enkelt osannolikt bra! Är du van vid två små, plastiga datorhögtalare och kanske en baslåda till för 750 kronor så är det en enorm skillnad. Det är kanske inte rättvist att jämföra med hälften så dyra datorhögtalare, men S-4 EX plus T-Amp låter flera gånger så bra. Högtalarna levererar ett riktigt bra tryck för sin storlek. De klarar hela registret och producerar ett väldigt naturligt ljud utan några tydliga brister, vilket är ett gott betyg även i hifi-världen"
Digital Life, som testade OPI T-Amp & Magic S-4EX 

Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland Dynavocie´s storsäljareoch efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har man uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har man enbart ändrat designen, eftersom man inte har hittat något annat som kan förbättras. Trots alla förbättringar, så har Dynavoice lyckats att hålla priset så pressat som möjligt. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit Dynavoice´s storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!


Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) finns i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice.

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

TILLVERKARE:Dynavoice
HÖGTALARTYP:Stativhögtalare / Surround
BAS:4 tum
DISKANT:1 tum
KÄNSLIGHET:90 dB
MAXEFFEKT:100 Watt
FREKVENSOMFÅNG:50-32.000 Hz (- 3 dB)
IMPEDANS:4 Ohm
FÄRG:Svart
ÖVRIGT:Nyckelhålsfästen för att hängas vertikalt eller horisontellt
VIKT:Styck: 2.4 kg
DIMENSIONER (BXHXD):251 x 151 x 181 mm
ENHET:Par

Dynavoice Magic S-4 EX v3 Svart

Dynavoice
Artnr: 990S4EXBO
1490 kr / 990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj: