Dynavox TPR-1 rörförsteg svart i gruppen Förstärkare / Stereoförsteg hos sumo.se (320TPR1B)
Dynavox TPR-1 rörförsteg svart
Dynavox TPR-1 rörförsteg svart

Produktinformation

Tyska Dynavox TPR-1 är ett helbaserat rör-försteg, som ger en utsökt, organsisk och varm klang tack vare rören i signalvägen. Enheten är kompakt i sin fysik - endast 30 cm bred - men ljudet är allt annat än litet.

  • Extremt prisvärt rörförsteg
  • Signalbehandling via tre 6N3-rör
  • Kompakt midiformat
  • Enkelt handhavande

Ett nytt koncept ger en unik prisvärdhet
TPR-1 är konstruerad kring ett nytt koncept från Dynavox, vars enkla kretsar med kort signalväg skapar en helt ny grund i förhållandet mellan pris och ljudkvalitet. TPR-1 är bara ett bevis att Dynavox´s rör-konstruktioner sätter nya gränser för vilka musikupplevelser man kan få till vad som får anses vara ett mycket överkomligt pris. Faktum är att ibland kan prislappen skapa fel intryck på en produkts egentliga prestanda. Om prislappen på TPR-1 hade varit 6.990 kronor, visst hade Ni fått ett "bättre" intryck av att detta försteg håller en högre klass?

Den perfekta partnern
Dynavox har monoblock, kallade VR-80E, med hela 80 Watts uteffekt per kanal. Finishen är identisk och matchad till TPR-1. Tre såna enheter bredvid varandra skämmer inte bort sig i hifi-möbeln!
Men givetvis kan Du matcha detta försteg med valfritt slutsteg, rör som transistor. Se bara till att steget håller god klass så ljudupplevelsen blir maximal!TILLVERKARE:Dynavox
TYP:Försteg
FREKVENSOMFÅNG:10-50.000 Hz
FJÄRRKONTROLL:Nej
ANALOGA LJUDINGÅNGAR:4 x stereo RCA
VIKT:7 kg
DIMENSIONER (BXHXD):300 x 150 x 220 mm
ENHET:Styck

Dynavox TPR-1 rörförsteg svart

Dynavox
Artnr: 320TPR1B
3490 kr / 2999 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar