GAS GMA153BTD Bluetooth-bilstereo med DAB+ i gruppen Billjud / Bilstereo hos sumo.se (900GMA153BTD)
GAS GMA153BTD Bluetooth-bilstereo med DAB+
GAS GMA153BTD Bluetooth-bilstereo med DAB+
GAS GMA153BTD Bluetooth-bilstereo med DAB+

Produktinformation

GAS GMA153BTD är en prisvärd stereo från GAS med stöd för DAB+ (antenn medföljer) och en lång lista med andra finesser! Stereon har ett lätthanterligt format, med stöd för handsfree-samtal och uppspelning av musik trådlöst via Bluetooth. Med 2 par lågnivå, styrning av stereon via GAS RC-app som finns att ladda ner gratis på Google Play Store och App Store på iOS är detta en stereo som garanterat gör bilresorna roligare. Ett välkommet tillskott är älskade finesser som valbar belysning och RDS.

 • Styr stereon via GAS RC BT-appen!
 • DAB+, antenn medföljer
 • Kort chassi
 • Valbar belysning
 • 4x50W
 • FM-radio med RDS
 • Ingång för SD-/MMC-kort
 • 2 par lågnivåutgångar
 • USB, AUX & Bluetooth
 • Extern mikrofon till handsfree ingår
 • Fjärrkontroll medföljerDAB+
Stereon är utrustad med DAB+ som står för Digital Audio Broadcasting, vilket ger din radio en kristallklar signal av digital kvalitet. Gardera dig för den framtida släckningen av FM-bandet! Norge utgår helt från DAB, där kvaliteten är något helt annat. Bäst att upplevas för att fullt ut förstå!

Bygg ut ljudet efter smak och tycke
Vill du bygga ut ditt ljudsystem är det inga problem! På baksidan av GMA153BTD hittar du 2 par lågnivåutgångar som kan användas till att koppla in en extern baslåda och ett tvåkanalssteg till ett framsystem eller för att driva en raggarplanka? Eller varför inte driva hela bilens system med ett välspelande fyrkanalssteg?

Ställbar belysning!
Den coola designen är en vidareutveckling av den storsäljande GAS GMA151BT och en ny finess är att du i menyerna på stereon kan du ändra mellan 7 olika färger på stereons knappar efter smak och tycke. Det ger dig också möjligheten att matcha instrumentbrädans färger - snyggt! Ett välkommet tillskott är även RDS, för att (bland annat) ta emot information från den radiokanal du lyssnar på för stunden.

Fjärrkontroll medföljer
GMA153BTD kan styras med den medföljande fjärrkontrollen eller via Android och iOS app vilket gör denna enkel att använda oavsett om den sitter i en husbil, där avståndet till stereon är lite längre, eller om du helt enkelt vill låta kompisarna i baksätet ta kontroll över musiken. 

Styr stereon med GAS RC-app
Med den smarta och smidiga GAS RC-appen tar du enkelt kontroll över stereon - ställ in fader och balance, pausa, spela eller välj nästa låt - eller varför inte ratta in rätt radio kanal direkt i telefonen?

Stereon är inte kompatibel med rattstyrning!

GAS GMA153BTD Bluetooth-bilstereo med DAB+

GAS Audio Power
Artnr: 900GMA153BTD
1198 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Se fler varor

GAS PRO POWER 2500.1D, monoblock
PRO POWER 2500.1D är ett effektfullt monoblock från GAS som lämnar 2500W ...
3998 kr
2-par GAS PSM64 & PST14 i GS65X låda med PRO 80.4 slutsteg
SPL-paket med gedigna lådor som passar perfekt som ett rejält hatthylle-system!
5298 kr 5486 kr
GAS PSM68 PRO SPL midbas 6.5tum - 8 ohm
SPL-midbasar från GAS som är snygga och spelar riktigt högt! - 8 ohm.
598 kr
GAS GPP300D1 - 12tum
Robust och stryktålig 12 tums bas från GAS GPP-serie!
2498 kr