GAS GS8SA Aktiv 8tum baslåda i gruppen Billjud / Bas / Baslådor hos sumo.se (900GS8SA)
GAS GS8SA Aktiv 8tum baslåda
GAS GS8SA Aktiv 8tum baslåda
GAS GS8SA Aktiv 8tum baslåda

Produktinformation

Låt inte storleken på denna baslåda lura dig. Trots dess ringa storlek så pumpar GS 8SA ut en rejält bas som ger ett härligt tillskott i bilen. Fräck designad aktiv 8tum baslåsa med plexiglas front och inbyggt slutsteg på 160 Watt RMS. Det senaste tillskottet bland häftiga produkter från GAS.

  • 160W RMS/320W max
  • Hög och lågnivå-ingång
  • Plexiglas front
  • Gedigen och förstärkt lådkonstruktion

En aktiv bandpasslåda utrustad med 8 tums bas som har 2" talspole och rejält ventilerad magnet. Stilren design med en härlig och stämningsfull belysning innuti. Den kraftigt byggda lådan med fasad bakkant, vilket tillåter en enkel placering mot ryggstödet i de flesta bilar.

På baksidan av lådan hittar du alla anslutningar samt inställningsmöjligheter bla lågpassfilter, fasvändning och volymratt. Anslutning för både hög/lågnivåingång gör detta till en mycket universiell baslåda, då det blir enkelt att koppla in till de allra flesta bilar.

Den snygga designen med en tygklädd låda och orangea detaljer gör denna låda till en blickfångare. Plexiglaset ger dig insyn till elementet som lyses upp av ett behagligt ljus samtidigt som en GAS logga pryder plexiglaset.

TILLVERKARE:GAS
TYP:Aktiv
STORLEK:8 tum
EFFEKT (RMS):160 Watt
MAXEFFEKT:320 Watt
FREKVENSOMFÅNG:30-2000Hz
ÖVRIGT:Högnivåingång med autostart, Lågnivåingång
VIKT:11 kg
DIMENSIONER (BXHXD):400x295x345 mm
ENHET:Enkel

GAS GS8SA Aktiv 8tum baslåda

GAS
Artnr: 900GS8SA
2498 kr / 998 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Kampanjvara