GAS PRO POWER 80.2, tvåkanalssteg i gruppen Billjud / Slutsteg / Tvåkanals hos sumo.se (900PRP802)
GAS PRO POWER 80.2, tvåkanalssteg

Produktinformation

GAS PRO POWER 80.2 är ett 2-kanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 Ohm, tillräckligt med effekt för att driva de flesta fram- eller baksystem med god marginal. Steget drivs av den beprövade och musikaliska klass AB-tekniken. Med PRO POWER 80.2 har GAS gjort några intressanta framsteg! Det första du kommer se är den nya designen som gör sig riktigt snygg tillsammans med de nya monostegen. Ett välkommet tillskott är högnivåingång som gör det enkelt att koppla in slutsteget för dig som inte vill eller kan byta stereo.

  • Välljudande klass AB-teknik
  • Högnivåingång
  • 2x80W @ 4 Ohm
  • Stora inställningsmöjligheter
  • Out-funktion
  • Högkvalitativa RCA-kontakter (Tiffany!)


Bättre än någonsin
GAS PRO POWER 80.2 är den senaste generationen och vidareutvecklingen av de extremt populära GAS PRO-stegen. GAS har återigen lyckats ta fram ett steg med högkvalitativa komponenter - i ett fantastiskt prisläge. Den nya designen är i stor fokus denna gång, med en minimalistisk design, laserprintad front samt eloxerade sidor. Det slutar inte där! Vad sägs om ökade delningsmöjligheter och högnivåingång?

Bas, midbas eller diskant - PRO POWER löser det
Ett bra 2-kanalssteg är mångsidigt. Med GAS PRO POWER 80.2 har du fortsatt stora inställningsmöjligheter, oavsett om du tänker använda det för att driva en bas, midbasar eller ett par diskanter. Möjligheterna är nästintill oändliga! Ställ in slutstegets hög- och lågpassfilter (40 - 5.000 Hz) efter smak och tycke. En av de stora fördelarna med ett klass AB-steg är hur bra de låter. Du får en hörbar musikalitet och värme i ljudet, vilket även gör PRO POWER 80.2 lämplig i ett SQ-/SQL-bygge!

Skippa hög- till lågnivåomvandlaren!
I samtliga av GAS PRO POWER 2- och 4-kanalssteg hittar du numera en högnivåingång med automatisk påslagning. Denna finess låter dig hoppa över hög- till lågnivomvandlaren helt och hållet. Särskilt smidigt i de bilar där du vill behålla bilens originalstereo eller i nyare bilar där det inte går att byta stereo. 

Specifikationer
2x80W @ 4 Ohm
2x120W @ 2 Ohm
Bryggkopplat: 240W RMS @ 4 Ohm
HPF: 40 - 5.000 Hz
LPF: 40 - 5.000 Hz
Bass Boost: 0 till 12 dB, 50Hz

GAS PRO POWER 80.2, tvåkanalssteg

GAS Audio Power
Artnr: 900PRP802
1498 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar