Google Nest Mini, Grå i gruppen Högtalare / Smarta Högtalare hos sumo.se (4505428885)
Google Nest Mini, Grå
Google Nest Mini, Grå
Google Nest Mini, Grå

Produktinformation

Google Nest Mini är en smarthögtalare med inbyggd Google Assistent. Det här är den andra generationen, med ett förbättrat ljud och förbättrad röstigenkänning.

  • Ta hjälp av Google Assistent
  • Få kontroll över kalender, skapa påminnelser och mycket
  • Stödjer flera användare
  • Skapa grupper och spela musik i olika rum
  • Styr hemautomation med rösten
Det är bara att fråga!
Om du funderar över något, fråga! Vill du höra det senaste om vädret, trafiken, nyheterna och mycket annat? Google Nest Mini hjälper dig. I Google Home-appen kan du själv välja vad du vill att Nest Mini ska ge dig för information och vad som ska prioriteras.

Andra generationens ljud
Ljudet är klart, tydligt och med mer tryck än tidigare Google Mini. Den första generationens Mini var perfekt till ljudböcker och podcasts, med Nest Mini märker du av en tydligare bas och mellanregister. Nytt för denna gång är även det hållbara tyget på högtalarens ovansida, som är tillverkat till 100% av återvunna plastflaskor.

Bli en riktig vardagshjälte!
Få anpassad hjälp -  styr upp din kalender, få påminnelser, släck lamporna och mycket mer. Få kontroll över vardagen, styr upp kalender och sätt påminnelser. Du kan även sätta en timer för när det är dags att ta ut maten ur ugnen.

Google Home stödjer även flera användare. Länka ditt Google-konto och använd Voice Match för att göra så att smarthögtalaren känner igen din röst för en mer skräddarsydd upplevelse. 

Handsfree underhållning
Använd rösten för att spela upp musik från Spotify. Eller varför inte be Nest Mini att sätta igång Bluetooth för att låta dina vänner styra musiken. En annan fantastisk funktion är att du kan be smarthögtalaren sätta igång nästa avsnitt i din favoritserie från Netflix om du har en TV med Chromecast.

Oändliga möjligheter
Om du lägger till ytterligare högtalare med Google-assistenten kan du skapa grupper för olika konstellationer av högtalare. Ge grupperna olika namn för att med rösten styra vad som - och vart det - ska spelas i ditt hem. Du kan spela samma eller olika låtar i olika rum och styra musiken från en mobiltelefon eller surfplatta. 

Högtalarna lägger du enkelt ut över olika rum i Google Home-appen. Där kan du även samla resten av ditt smarta hem, som trådlösa uttag, lampor och andra styrenheter för hemautomation. Det är svårt att slå känslan av att kunna säga "god natt" och göra hemmet redo för natten.
Tillverkare: Google
Dimensioner (BxHxD):: 98 x 42mm
Enhet: Styck

Google Nest Mini, Grå

Google
Artnr: 4505428885
649 kr / 589 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Se fler varor

Google Nest Mini, Svart
Den lite smartare högtalaren.
649 kr