JBL BassPro Micro i gruppen Billjud / Bas / Baslådor hos sumo.se (285BASSPROMICRO)
JBL BassPro Micro
JBL BassPro Micro
JBL BassPro Micro

Produktinformation

JBL BassPro Micro är en ny kompakt dockningsbar aktiv subwoofer från välkända JBL som ger dig möjlighet till en smidig lösning som du snabbt kan plocka bort vid behov!

  • 140W RMS
  • Dockningsbar
  • Litet Format

Denna aktiva låda från JBL ger dig allt för dig som söker den där extra skjutsen i ljudet men även vill ha utrymme kvar! Med hjälp utav JBLs funktion "Quick Release" så kan du snabbt och smidigt ta bort baslådan från sin bas för att frigöra mera utrymme!

De små måtten tillåter denna aktiva baslåda att passa in i flera olika bilar, lastbilar och stadsjeepar. BassPro består av en 200 watts digitalförstärkare tillsammans med ett 8" element som gör denna produkt till en välspelande låda för dig som söker det där lilla extra! 

Utrustad med både hög och lågnivåingångar gör att denna bas passar in i stort sett alla bilar på marknaden! Denna baslåda har också ett så kallat "Audio Detect" som känner av när det kommer ljud så den slår av sig självt och om det är tyst i 3minuter så slår den av sig självt igen! Men detta går även att stänga av om du vill använda dig a en traditionell remote-kabel!

SLIMMAD:Ja
TILLVERKARE:JBL
MODELL:BassPro
TYP:Sluten baslåda, Aktiv
EFFEKT (RMS):140W
FREKVENSOMFÅNG:50Hz-120Hz
BASS BOOST:0dB to + 9dB @ 65Hz
DIMENSIONER (BXHXD):411mm x 177mm x 275 mm

JBL BassPro Micro

JBL
Artnr: 285BASSPROMICRO
3290 kr / 2479 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar

Se fler varor

JBL Clip 3 Svart
479 kr 590 kr
JBL Free X Vit
Trådlösa in-ear-hörlurar som levererar JBL:s karaktäristiska ljud!
1290 kr