JBL Boombox i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se (285JBLBOOMBOX)
JBL Boombox
JBL Boombox
JBL Boombox
JBL Boombox
JBL Boombox
JBL Boombox
JBL Boombox

Produktinformation

Just nu har vi kampanj på denna produkt! Du betalar 4391 kr och rabatten dras automatiskt av i kassan.

JBL Boombox
är tillverkad för att vara den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett otroligt ljud och den tyngsta basen. Njut av musik dygnet runt utan paus.

Tänk dig att kunna spela din favoritmusik från en morgon till nästa på en enda laddning. Använd det kraftfulla batteriet på 20 000 mAh och funktionen för dubbel laddning för att ladda dina externa enheter när som helst och fortsätt att lyssna på musik.

JBL Boombox är robust nog att hantera dina vildaste fester och är vattentät enligt IPX7, så att den tål tufft väder och det mest storslagna poolpartyt. Välj mellan inomhus- och utomhusläge för att optimera ljudet för varje fest. Om mer kraftfull musik är ett måste, kan du dessutom ansluta fler än 100 JBL Connect +-högtalare via Bluetooth genom att bara trycka på en knapp.

  • Bluetooth 4.2
  • JBL Connect+
  • 2x4" baselement
  • Upp till 24 timmars batteritidKraft och åter kraft
JBL Boombox är tillverkad för att vara den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett otroligt ljud med grymt härlig bas. Njut av musik dygnet runt utan paus där du kan spela din favoritmusik från en morgon till nästa på en enda laddning. Använd det kraftfulla batteriet på 20.000mAh och funktionen för dubbel laddning för att ladda dina externa enheter när som helst och fortsätt att lyssna på musik. 6 timmar är cirka beräknat att ladda batteriet till fullo. 


Vattentät och utbyggbar
JBL Boombox är robust nog att hantera dina vildaste fester och är vattentät enligt IPX7, så att den tål tufft väder och det mest storslagna poolpartyt. Välj mellan inomhus- och utomhusläge för att optimera ljudet för varje fest. Om mer kraftfull musik är ett måste, kan du dessutom ansluta fler än 100 JBL Connect +-högtalare via Bluetooth genom en enkel knapptryckning.


Delad glädje
Med boombox kommer möjligheten att ansluta dubbla bluetooth-enheter för att turas om att strömma musik med grym kvalitet. Givetvis finns möjlighet att förse de två enheterna med laddning tack vare dubbla portar samt tillräckligt mycket kraft från det inbyggda batteriet.


Klassisk design
En design som aldrig slår fel, stilren i svart utförande med den klassiska JBL-looken vi kommit att bli vana med hos gigantens trådlösa högtalare. Kraftigt handtag i ovankant gör att du när behov trycker på kan bära din Boombox precis som man gjorde på 90-talet!
TILLVERKARE:JBL
MODELL:Boombox
BAS:2x4 tum
DISKANT:2x20mm
FREKVENSOMFÅNG:50Hz-20kHz
AUX-INGÅNG:Ja
USB-INGÅNG:Ja
BLUETOOTH:Ja 4.2
FÄRG:Svart
VIKT:5,2 kg
DIMENSIONER (BXHXD):495x254x195 mm

JBL Boombox

JBL
Artnr: 285JBLBOOMBOX
4990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 7-10 arbetsdagar