JBL Link Bar, Grå i gruppen Högtalare / Soundbars hos sumo.se (285LINKBARG)
JBL Link Bar, Grå
JBL Link Bar, Grå
JBL Link Bar, Grå
JBL Link Bar, Grå

Produktinformation

JBL Link Bar är en smart soundbar från JBL med både Android TV och Google Assistant! En HDMI-kabel mellan TV och soundbar är allt som behövs, och då kan vilken TV som helst förvändlas till en smart TV. Röststyrningen är otroligt kraftfull och allt börja med ett ”hej, Google” för kolla vädret, hitta nästa film eller TV-serie att se på, spela musik samt styra ditt smarta hem med din röst.

  • Google Assistant
  • Inbyggd ChromeCast och Android TV
  • Multi-room-stöd
  • HDMI-växlare
  • Bluetooth

Röststyrd
Säg bara "Hej, Google" för att snabbt hitta de senaste filmerna, hålla koll på matchresultat eller dämpa belysningen - utan att behöva lämna soffans sköna vrå. ChromeCast är inbyggt, vilket gör det enkelt att strömma favoritmusik, radio eller poddsändingar från mobilen till JBL Link Bar. Det här innebär också att om du har fler Google Home/ChromeCast-högtalare läggas in i hushållets högtalargrupper, för ett fantastiskt multi-room-ljud!

Android TV och HDMI-växlare
Android TV ger en smartare tittarupplevelse och gör det lättare än någonsin att hitta och titta på program. Ladda ner appar, streama video i 4K, spela spel - och mycket mer! På Link Bar finns även totalt 4 HDMI-uttag, där du kan använda den som en smidig HDMI-växlare till video- och spelutrustning!

En häftig funktion är att Google Assistant kommer dyka upp på skärmen när du säger "Hej, Google" eller "OK, Google", ställ din fråga och se svaret direkt på din TV, oavsett vad du gör för stunden!

JBL:s signaturljud
Link Bar utnyttjar JBL:s mångaåriga ljudkompetens i ett smart utformat ljudsystem som är exakt fintrimmat för att ge ett effektfullt och spännande ljud med klar diskant, silkeslent mellanregister och en stram bas från soundbar-högtalarna. Uppspelningsmöjligheterna är många - utöver ChromeCast och Android TV finns även Bluetooth. En annan smidig funktion är ARC-stödet, vilket innebär att en enda HDMI-kabel mellan TV och soundbar är allt du behöver för att koppla in Link Bar till din TV.


Ingångar: 1 x AUX, 1 x optisk, 4 x HDMI
Tillverkare: JBL
Bestyckning: 2 x 20 mm (0,8 tum) diskantelement, 4 x 74 mm (3 tum) ovala baselement
Färg: Grå
Dimensioner (BxHxD):: 1020 x 60 x 93mm

JBL Link Bar, Grå

JBL
Artnr: 285LINKBARG
3990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 7-10 arbetsdagar

Se fler varor

JBL Clip 3 Grön
444 kr 590 kr
JBL GO 2 Blå
299 kr 348 kr
JBL GO 2 Röd
299 kr 348 kr
JBL Reflect Flow Svart
Trådlösa träningshörlurar från JBL som är både svett och vatten...
1190 kr 1490 kr