JBL Pulse 4, Svart i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se (285PULSE4B)
JBL Pulse 4, Svart
JBL Pulse 4, Svart
JBL Pulse 4, Svart

Produktinformation

JBL Pulse 4 levererar JBL:s signaturljud i alla riktning med en unik högtalaruppsättning och högupplöst ljusspel i 360 grader, med upp till 12 timmars partymusik på en uppladdning!


  • Upp till 12 timmars batteritid
  • Fantastisk ljusshow
  • Synka fler enheter med varandra genom JBL PartyBoost
  • Vattentålig (IPX7) 

Följ rytmen!
Ladda ner JBL Connect-appen och rodda ditt party på ett smidigt sätt. Gör musiken synlig med olika ljusspelsteman, eller skapa ditt eget ljusspel. Är du redo att dra upp volymen? Förvandla högtalaren till ett omgivande ljusspel oavsett om musiken är på eller av.

Låt festligheterna börja med PartyBoost! Med PartyBoost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla samman flera PartyBoost-enhetern för att verkligen höja stämningen. Det kan inte bli enklare att ansluta ditt LED-ljusspel till andra Pulse 4-enheter i närheten: håll bara högtalaren i närheten och skaka för att synka! 

Ta med dig festen!
Ta med dig dina högtalare vart som helst. Poolparty? Perfekt. Plötsligt skyfall? Inga problem. Strandfest? Pulse 4 är vattentåligt enligt IPX7 ner till en meters djup för häftig utomhusunderhållning.

Kickstarta festen med ett bländande LED-ljusspel i 360 grader. Den hållbara designen lyser upp och låter musiken flöda i upp till 12 timmar på en laddning. Starta JBL Connect-appen för att ändra uppsättningen färger och mönster, samt anslut fler JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för ett storstilat party.

Bluetooth: Ja, 4.2
Färg: Svart
Vikt:: 1.26
Dimensioner (BxHxD):: 96 x 96 x 207

JBL Pulse 4, Svart

JBL
Artnr: 285PULSE4B
2290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar