JBL Xtreme Trådlös högtalare - Röd i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se (285JBLXTREMER)
JBL Xtreme Trådlös högtalare - Röd

Produktinformation

JBL Xtreme är en otroligt kraftfull bärbar högtalare som är tänkt att ge dig ett otroligt ljud oavsett vart du befinner dig. Det är en portabel Bluetooth-högtalare som kommer i en smidig storlek men med ett riktigt stort ljud.

  • Batteritid upp till 15 timmar
  • Tål regn och rusk
  • Blåtand av högsta kvalitet
  • Riktigt kraftfullt ljud
En trådlös maskin av högsta kvalitet
Tack vare sin smidiga storlek är JBL Xtreme inte bara enkel att ha med sig, du kommer inte att vilja annat. Den ringa storleken påverkar inte ljudstorheten och för att få igång festen är Xtreme det enda du behöver. Den är dessutom utrustad med ett yttre textmaterial som tål stänk vilket gör den perfekt för att ha på stranden eller vid poolen. Förutom ett praktiskt yttre har den ett kraftfullt inre. Dubbla JBL Bass Radiators med mer effekt än du trodde vad möjligt i en bärbar högtalare ger dig och dina vänner tillgång till festmusik vart ni än är. 

JBL Xtreme har dubbla USB-portar som tillåter dig att ladda både mobiltelefoner och surfplattor. En jättesmidig lösning när du både vill ha härlig musik och behöver ha din telefon laddad. Den är utrustad med ett kraftfullt 10 000 mAh-batteri som förutom att kunna ladda upp andra enheter också klarar av upp till 15 timmars uppspelning.

Xtreme har även en inbyggd brus- och ekofri högtalartelefon för kristallklara samtal med en enkel knapptryckning. Alla kan vara DJ och dela sina favoritlåtar med Social Mode genom att ansluta upp till tre musikkällor till högtalaren och omväxlande spela låtar. 

 
Tillverkare:JBL
Högtalartyp:Trådlös högtalare
Förstärkareffekt:2x20W watt
Frekvensomfång:70-20kHz
Bluetooth:Ja
Övrigt:15 timmars speltid
Vikt:2,1 kg
Dimensioner (BxHxD):283x126x122 mm
Enhet:st


JBL Xtreme Trådlös högtalare - Röd

JBL
Artnr: 285JBLXTREMER
Betyg på JBL Xtreme Trådlös högtalare - Röd i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se
2790 kr / 2490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Slutsåld

Kampanjvara

Kampanj: