JVC KD-X372BT i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos sumo.se (130KDX372BT)
JVC KD-X372BT
JVC KD-X372BT
JVC KD-X372BT

Produktinformation

JVC KD-X372BT är en finessrik stereo med ett kort chassi! och stöd för röststyrning via Amazon Alexa och upp till fem Bluetooth-enheter samtidigt (via JVC Streaming DJ). 

  • Amazon Alexa-kompatibel
  • Bluetooth, USB och AUX
  • 13-bands grafisk EQ
  • Snabbladdning via USB
  • 2 par lågnivåutgångarTa kontroll över stereon med rösten
Med JVC KD-X372BT behöver du inte släppa händerna från ratten när du kör. Likt Siri och Google Assistant är det här en röstassistent som låter dig ta kontroll över musikuppspelning, kalender och mycket mer genom att koppla din telefon till Amazon Alexa! Att koppla telefonen till assistenten är enkelt, ladda ner Alexa-appen i Google Play Store eller App Store och därifrån koppla tillsammans stereo och app. 

Kompakt och lättinstallerad
En multimediaspelare är en modern stereoenhet där JVC valt att inte inkludera det klassiska stödet för CD-skivor. Detta ger en enhet med ett lägre installationsdjup vilket i många fall, som är ett krav i nyare bilar, och är ett stort plus!

Var bilens DJ!
KD-X362BT låter dig själv välja på vilket sätt du själv föredrar att spela upp din musik! Streama via Bluetooth där du kan ansluta upp till fem enheter samtidigt via JVC Streaming DJ eller varför inte köra med två enheter? En som tar samtal, en som sköter musiken.

Givetvis finns även möjligheten att ansluta sig via USB/AUX via de frontplacerade ingångar. Givetvis finns även Spotify Control! Via USB stödjer KD-X372BT även filformatet FLAC, vilket är en eftertraktad funktion för audiofiler med anspråk på uppspelning utan att tappa kvalitet. En annan smart funktion är att när du kopplar in din telefon till stereon så får du tillgång till snabbladdning (1,5A)!


Lågnivutgångarna ger möjlighet till stort ljud
Bygg ut ditt system via 2 par lågnivåutgångar! Ställ sedan in det optimala ljudet med hjälp av tidsoptimering och en 13-bands EQ. Detta gör att du både kan optimera, men även finjustera ljudbilden efter dina egna önskemål och preferenser. JVC har även inkluderat sin K2-Teknologi i stereon, vilket går ut på att öka bitraten för att få en ljudkvalité som liknar originalinspelningen av låten. 

OBS! Amazon Alexa finns i skrivande stund endast på engelska. Stöd för fler språk är på väg.
Tillverkare: JVC
AUX: Ja
Bluetooth: Ja
Effekt (RMS: 4x50W MOSFET
USB: Ja
Radio: AM/FM

JVC KD-X372BT

JVC
Artnr: 130KDX372BT
1290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Se fler varor

JVC KD-X272BT
Kompakt mediaspelare med Bluetooth, 13-bands grafisk EQ, Spotify Control och mycket mer!
956 kr 1090 kr
JVC KW-M25BT
2490 kr 2990 kr
JVC KW-R520
1186 kr 1299 kr