KEF R11 Valnöt i gruppen Högtalare / Golvhögtalare hos sumo.se (291R11VAL)
KEF R11 Valnöt
KEF R11 Valnöt
KEF R11 Valnöt
KEF R11 Valnöt
KEF R11 Valnöt

Produktinformation


KEF R11
 är den största golvhögtalaren i KEFs senaste R-serie. KEF R-serien gör det möjligt för den kräsne lyssnaren att ta del av avancerad ljudteknik som tidigare enbart gått att höra i betydligt dyrare högtalare, som KEF Blade och KEF Reference.


  • 3-vägs golvhögtalare
  • 12:e genarationens Uni-Q element
  • Nytt delningsfilter
  • Ventilerad diskant
  • Frekvensgång 30 Hz - 50 kHz vid - 6 dB
  • 1x 125mm (5") Uni-Q mellanregister, 4x 165mm (6,5") basar
  • Känslighet 90 dB. Impedans 8 Ω (min 3,2 Ω)


KEF's nya R-serie kommer närmre THE REFERENCE ljudkvaliteter än någonsin tidigare. Den nya R serien innehar fem nya teknologiska framsteg som kommer direkt ifrån den klassledande KEF THE REFERENCE.

KEF's R-serie har 12:e genarationens Uni-Q element som ihop med de nya baselementen och 1042st helt nya komponenter ger en fyllighet och luftighet i spelstilen som vi tidigare bara har fått uppleva i betydligt mer kostsamma modeller som KEF Reference. Det helt nya Uni-QTM-elementet är ett mästerverk. 

Mellaregistret är makalöst snabbt och rent tack vara en förstärkt kon i ett magnesium/aluminium-materiel och konen sitter i ett gjutet aluminiumchassi med KEF's revolutionerande Z-flex-upphängning. Mitt i Uni-QTM-elementets akustiska centrum finns en mycket sofistikerad ventilerad diskant som du känner igen från KEF Blade. R-seriens nya baselement är lika imponerande. Kombinationen av en ytterst kraftfull magnet med en stor talspole med väldigt låg massa och en lätt, styv och stark kon levererar en djup okomprimerad bas, med superb dynamik och mycket hög effekttålighet.

Inne i kabinetten visar varje komponent ytterligare KEF's teknologiska övertag. Nya delningsfilter som är så sinnrika att komponenterna har finjusterats för varje element så att ljudkvaliteten blir ännu mjukare och jämnare. Dämpning i flera lager förhindrar vibrationer i kabinettet och ger en renare bas och ett tydligare mellanregister.
TILLVERKARE:Kef
MODELL:R11
HÖGTALARTYP:Golvhögtalare
FÄRG:Valnöt
VIKT:37.7 Kg
DIMENSIONER (HXWXD):1295.5 x 310.6 x 383.5 mm


Länk till mer information »

KEF R11 Valnöt

KEF
Artnr: 291R11VAL
64990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Beställningsvara
Antal: 

Se fler varor

KEF Q550 Vit Demoex
Demoex i mycket fint skick med Originalkartong!
7990 kr 11990 kr