KEF R8a Vit i gruppen Högtalare / Dolby Atmos hos sumo.se (291R8AVP)
KEF R8a Vit
KEF R8a Vit
KEF R8a Vit
KEF R8a Vit
KEF R8a Vit
KEF R8a Vit

Produktinformation

Förväntas komma in i November!


KEF R8a
 är Atmos/Surround högtalaren i KEFs senaste R-serie. KEF R-serien gör det möjligt för den kräsne lyssnaren att ta del av avancerad ljudteknik som tidigare enbart gått att höra i betydligt dyrare högtalare, som KEF Blade och KEF Reference.


  • 3-vägs atmoshögtalare
  • 12:e genarationens Uni-Q element
  • Nytt delningsfilter
  • Ventilerad diskant
  • Frekvensgång 96 Hz - 19,5 kHz vid - 6 dB
  • 1x 130mm (5,25") Uni-Q element
  • Känslighet 87 dB. Impedans 8 Ω (min 3,2 Ω)
  • Pris avser Par


KEF's nya R-serie kommer närmre THE REFERENCE ljudkvaliteter än någonsin tidigare. Den nya R serien innehar fem nya teknologiska framsteg som kommer direkt ifrån den klassledande KEF THE REFERENCE.

KEF's R-serie har 12:e genarationens Uni-Q element som ihop med de nya baselementen och 1042st helt nya komponenter ger en fyllighet och luftighet i spelstilen som vi tidigare bara har fått uppleva i betydligt mer kostsamma modeller som KEF Reference. Det helt nya Uni-QTM-elementet är ett mästerverk. 

Mellaregistret är makalöst snabbt och rent tack vara en förstärkt kon i ett magnesium/aluminium-materiel och konen sitter i ett gjutet aluminiumchassi med KEF's revolutionerande Z-flex-upphängning. Mitt i Uni-QTM-elementets akustiska centrum finns en mycket sofistikerad ventilerad diskant som du känner igen från KEF Blade. R-seriens nya baselement är lika imponerande. Kombinationen av en ytterst kraftfull magnet med en stor talspole med väldigt låg massa och en lätt, styv och stark kon levererar en djup okomprimerad bas, med superb dynamik och mycket hög effekttålighet.

Inne i kabinetten visar varje komponent ytterligare KEF's teknologiska övertag. Nya delningsfilter som är så sinnrika att komponenterna har finjusterats för varje element så att ljudkvaliteten blir ännu mjukare och jämnare. Dämpning i flera lager förhindrar vibrationer i kabinettet och ger en renare bas och ett tydligare mellanregister.
TILLVERKARE:Kef
MODELL:R8a
HÖGTALARTYP:Atmoshögtalare
FÄRG:Vit Piano
VIKT:4.45 Kg
DIMENSIONER (HXWXD):173.8 x 174.6 x 259 mm


Länk till mer information »

KEF R8a Vit

KEF
Artnr: 291R8AVP
13990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Förhandsbokning
Antal: