Kenwood KMM-BT306 i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos sumo.se (121KMMBT306)
Kenwood KMM-BT306
Kenwood KMM-BT306
Kenwood KMM-BT306

Produktinformation

Kenwood KMM-BT306 är en funktionsrik enkeldin som låter dig vara uppkopplad med två Bluetooth-enheter samtidigt. Du kan med ett knapptryck växla mellan de två enheterna! Givetvis finns även USB och AUX på fronten, för enkel tillgång. Den är även appstyrd, vilket gör att du kan använda Kenwood's Remote-app för att ställa in ljudet i bilen. När det kommer till ljudet är det här enheten som tar det till nästa nivå, med 13 bands EQ och tidskompensering.

  • USB, Bluetooth (med två enheter samtidigt) och AUX
  • Tidskompensering, 13 bands EQ och 3-vägs crossover-läge
  • Kort chassi
  • Variabel knapp- och skärmfärg
  • Spotify & Amazon Alexa ready

Spela upp musiken på ditt sätt
Via Bluetooth kan du både streama lagrad musik samt använda dig av streamingtjänster som Spotify, Deezer, Tidal och Apple Music. Du spelar musik lika väl från AUX som genom USB som du hittar på enhetens framsida. Där kan du spela din lagrade musik och på samma gång underhållsladda din telefon! Du kan även ansluta två telefoner via bluetooth samtidigt, som du sedan snabbt och smidigt kan switcha mellan genom en enkel knapptryckning på enheten.

Ljud på dina villkor
Tidskompensering, 13-bands EQ och ett 3-vägs crossover-läge är ett krav om du vill få till det perfekta ljudet i bilen. Justera det efter dina önskemål! 3 par lågnivåutgångar med en utnivå på 3,5 volt ger stora möjligheter att få till ett bra billjud. En riktigt bra grund för att du ska kunna bygga vidare på sitt ljudsystem!

Det är små detaljerna som räknas
Ett kort och kompakt chassi gör stereon till en riktig fröjd att installera! Den här stereon är full av genomtänkta detaljer. KMM-BT356 kommer även med en löstagbar front, samt att det går att byta färg på de frontbelysta knapparna för matcha instrumentbrädans färgschema.


KORT CHASSI:Ja
TILLVERKARE:Kenwood
MODELL:KMM-BT306
FÖRSTÄRKAREFFEKT:4x50W
EQUALIZER:13-bands grafisk
AUX-INGÅNG:Ja
USB-INGÅNG:Ja
BLUETOOTH:Ja
INBYGGDA DELNINGSFILTER:Högpass och lågpass
LÅGNIVÅUTGÅNG:3 par

Kenwood KMM-BT306

Kenwood
Artnr: 121KMMBT306
1290 kr / 990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Slutsåld