Kenwood KMM-BT356 i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos sumo.se (121KMMBT356)
Kenwood KMM-BT356

Produktinformation

Kenwood KMM-BT356 är en multimediaspelare med riktiga högkvalitetskomponenter! 3 par lågnivå med otroliga 5 volt garanterar att slutstegen du kopplar in får en stark signal. För ett fantastiskt välljud finns en DSP med 13 bands EQ och tidskompensering! Du hittar även gott om anslutningsmöjligheter, som Bluetooth, AUX och USB. Kenwood har valt att skicka med en fjärrkontroll, vilket är ett stort plus!

  • 3 par lågnivåutgångar (med 5V)
  • Bluetooth, AUX och USB
  • Anslut 2 telefoner samtidigt med Bluetooth
  • Kort monteringsdjup och löstagbar front
  • Fjärrkontroll ingår

Bygg vidare på ljudet

3 par lågnivåutgångar med en utnivå på otroliga 5 volt ger stora möjligheter att få till ett bra billjud. Oavsett om du ansluter flerkanalssteg eller monoblock säkerställer den höga utnivån att resultatet blir en fröjd. DSP, tidskompensering och 13-bands EQ ger dig vidare möjlighet att sätta din egna prägel på slutresultatet!

Bluetooth, USB, AUX - valet är upp till dig!
Det breda urvalet av anslutningar lämnar ingen otillfredställd. Via Bluetooth kan du både streama lagrad musik samt använda dig av streamingtjänster som Spotify, Deezer, Tidal och Apple Music. Du spelar musik lika väl från AUX som genom USB. Där kan du spela din lagrade musik och på samma gång underhållsladda din telefon! Du kan även ansluta två telefoner via bluetooth samtidigt, som du sedan snabbt och smidigt kan switcha mellan genom en enkel knapptryckning. 

Stereon som tar det till en ny nivå
Den här stereon är full av genomtänkta detaljer. Ett kort och kompakt chassi gör att stereon fungerar utmärkt till de flesta bilar, samt är lättmonterad. KMM-BT356 kommer även med ett löstagbart chassi, samt att det är variabel illumination på de frontbelysta knapparna. En glädjande överraskning är också att IR-fjärrkontrollen RC406 följer med i kartongen!


KORT CHASSI:Ja
TILLVERKARE:Kenwood
MODELL:KMM-BT356
FÖRSTÄRKAREFFEKT:4x50W
EQUALIZER:13-bands grafisk
AUX-INGÅNG:Ja
USB-INGÅNG:Ja
BLUETOOTH:Ja
INBYGGDA DELNINGSFILTER:Högpass och lågpass
LÅGNIVÅUTGÅNG:3 par, Med 4V

Kenwood KMM-BT356

Kenwood
Artnr: 121KMMBT356
1490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Se fler varor

Kenwood DMX125DAB
Dubbeldin stereo-enhet från Kenwood med Bluetooth för hand-free samtal och uppspelning a...
2380 kr 3190 kr
Kenwood DPX-5100BT
1290 kr 1890 kr
Kenwood KDC-X5200BT
1190 kr 1790 kr