Klipsch R-15PM Bluetooth Demoex i gruppen Hem övrigt / Demoprodukter hos sumo.se (288R15PMDEMO)
Klipsch R-15PM Bluetooth Demoex

Produktinformation

Mässex i mycket bra skick! Komplett med orginalkartong.

Klipsch R-15PM
är ett par bokhyllehögtalare från Klipsch Powered Monitor-serie.  De levererar ett detaljrikt ljud som kan fylla ett helt rum, utan att själva ta upp mycket utrymme. Dessa effektiva, kraftfulla och minimala högtalare fängslar sina lyssnare oavsett om det rör sig om film eller musik.

  • Bluetooth
  • Aluminium-diskant med ett 90°x90° Tractrix-horn
  • 5.25 tum baselementet med en lätt och styv IMG-kon
  • Integrerad förstärkare 2x50W
  • Ingång för skivspelare
  • MDF basreflex kabinett

Äkta Hifi, utan en extra förstärkare
Det fylliga ljudet från R-15PM kommer från dess inbyggda förstärkare på 2x50W som är speciellt konstruerad för just dessa högpresterande högtalare. Med hjälp av den kan R-15PM maximera sin uteffekt och ljudkvalitet. Oavsett om du använder R-15PM för att lyssna på din musiksamling, titta på film, spela tv-spel, eller bara slö-kolla på en TV-show, levereras ett klart, dynamiskt och helt ofärgat ljud.

För det enastående ljudet kan vi såklart även tacka kvalitativa elementen som sitter i högtalarna. Den 1 tum aluminium-diskanten, kopplad till ett 90°x90° Tractrix-horn med LTS (Linear Travel Suspension) och neodymium-magnet, ger en explosiv och dynamik närvarokänsla, utan att bli för påträngande eller skarp. Basen kommer från det 5.25 tum baselementet som är uppbyggt av en lätt och styv IMG-kon (Injection Molded Graphite) med stor slaglängd, stålkorg, dubbla keramiska magneter och en ventilerad talspole som ger en effektiv kylning.

Detaljer ska lyssnas på med klarhet, inte distorsion!

Möjligheternas högtalare
Titta bara på alla dess ingångar! Oavsett om du vill ansluta en skivspelare, TV, dator eller mobiltelefon, är dessa högtalare redo. Förutom en inbyggd förstärkare finns dessutom även ett integrerat försteg, Bluetooth, digitala optiska-, analoga RCA- och USB-ingångar. Så nu kan du äntligen säga hej då till din otympliga A/V-mottagare, och säga hej till din nya bästa vän R-15PM!

För en enkel åtkomst till systemfunktioner såsom val av källa, låt byten, och play/pause får du med dig en bekväm IR-fjärrkontroll. Vill du få lite mer "dunka dunka" till ditt högtalarsystem, kan du smidigt lägga till en subwoofer för att öka låga frekvenser ännu mer.


TILLVERKARE:Klipsch
MODELL:Powered Monitors
HÖGTALARTYP:Bokhyllehögtalare
BAS:5,25 tum
DISKANT:1 tum
EFFEKT (RMS):2x50W
FREKVENSOMFÅNG:62-24000 Hz
VIKT:4,67 kg
DIMENSIONER (BXHXD):178x318x206 mm
ENHET:par

Klipsch R-15PM Bluetooth Demoex

Klipsch
Artnr: 288R15PMDEMO
5990 kr / 4700 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Andra köpte även

JBL Clip2 Bluetooth högtalare
Finns i 5 färger.
590 kr
Klipsch R-12SW Subwoofer
Mässexemplar som har stått på en mässa. Kompletta i kartong och i fint skick...
2990 kr 3990 kr
Yamaha RX-V481
3490 kr 4790 kr