Klipsch R-28F & Yamaha R-N602 i gruppen Paketlösningar / Stereopaket hos sumo.se (SETR28FPKT8)
Klipsch R-28F & Yamaha R-N602
Klipsch R-28F & Yamaha R-N602

Produktinformation

Ett paket som garanterat sätter bra fart på kalaset! Klipsch R-28F är en högtalare med en otroligt kraftfull återgivning och mycket fint basomfång, som drivs av den kompetenta Yamaha R-N602 som ger dig gott om anslutningsmöjligheter.

Klipsch R-28F
 erbjuder en överlägen prestanda och är därför ett grymt högpresterande alternativ till hembioljudet. Denna mäktiga golvhögtalare är det perfekta valet för alla som menar allvar med sin film och musik. En effekttålighet på 150W RMS och 600W peak bäddar för en framtida grannfejd, men det är mödan värt!

 • Hornladdad aluminiumdiskant ger en vansinnig upplösning och dynamik
 • Specialdesignade, dubbla 8" basar matchar hornets höga verkningsgrad
 • Raka minimalistiska linjer i kabinettet med kopparinslag på logga
 • 98 dB i verkningsgrad bidrar till en låg distorsion

Detta är Reference-seriens toppmodell av de tre golvhögtalarna. I frekvensområdet över 1.8 kHz tar en 1" aluminiumdiskant - kopplad till ett 90°x90° Tractrix®-horn med LTS (Linear Travel Suspension) och kraftfull neodymiummagnet - hand om återgivningen, och briljerar med extremt fin närvarokänsla och häpnadsväckande dynamik.
I frekvensområdet nedåt tar dubbla, parallellkopplade 8" element - med lätta, styva IMG-koner (Injection Molded Graphite), stålkorgar, dubbla keramiska magneter, ventilerade talspolar för effektiv kylning - hand om skeendet och ger ljudet mycket kropp, punsch och kraft i basområdet. 

Högtalaren har en frontmonterad basport, vilket kan underlätta placeringen närmre bakre vägg. På högtalarens bakre sida finnes en terminal med skruvanslutningar, med möjlighet till bi-wire/bi-amp. Kabinettet har raka, minimalistiska linjer med en finish av borstad svart polymerfanér. Hos Klipsch finner du ingen Reference-högtalare med utsvävande kosmetiska detaljer, som pianolacksfinsh eller futuristiska former. Klipsch grundläggande filosofi är att lägga mest pengar på det viktigaste - ljudåtergivningen. Sedan blir högtalaren stilfull i dess enkelhet.  

Yamaha R-N602 är en HiFi-receiver med nätverk och stöd för DSD 5.6MHz-uppspelning. En MusicCast-enhet som är fullspäckad med smarta nätverksfunktioner. Oavsett om du vill lyssna på högupplöst musik via nätverket, streama från din smartphone/surfplatta eller använd dig av internet streamingtjänster så finns allt tillgängligt för dig med denna receiver.

 • MusicCast-produkt
 • Airplay / Blåtand / Wifi / Spotify
 • Spelar högupplösta ljudfiler
 • Digitala ingångar för TV/Blu-Ray-spelare
 • USB - koppla in iPhone/iPod eller externa hårddiskar

MusicCast - ett nätverk av ljud
MusicCast är revolutionerande inom ljudnätverk och ger dig möjlighet att nyttja flera eller alla dina MusicCast produkter i ett system, helt upp till dig själv. Du har kontroll över allt ljud via en app, designad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Om det så är via en soundbar, AV Receiver, trådlös högtalare etc. så kan du matcha och mixa eller expandera ditt MusicCast-system ju längre tiden går.

Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till R-N602 – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.

Streama musik
Njut av musikstreamingtjänster som Pandora®, Spotify, Rhapsody® och Sirius XM Internet. Streama din musik via blåtand eller nätverket, till en eller flera MusicCast-enheter. Använd MusicCast CONTROLLER appen för att pausa / spela och justera volymen från din smarta enhet.

R-N602 är utrustad med den senaste Bluetooth tekniken, som gör det enklare än tidigare att trådlöst njuta av musik. Du kan streama musik från R-N602 till blåtandshörlurar eller lyssna via blåtandshögtalare.


TILLVERKARE:Klipsch, Yamaha
TYP:Stereopaket
 • Förstärkare: 1 st. Yamaha R-N602 HiFi-receiver Silver (Artnr. 159RN602SI), eller
       1 st. Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart (Artnr. 159RN602BL)
 • Högtalare: 1 st. Klipsch R-28F (Artnr. 288R28F)
 • Klipsch R-28F & Yamaha R-N602

  Yamaha
  Artnr: SETR28FPKT8
  16680 kr / 14998 kr
  Lagerstatus:
  Leveranstid: Slutsåld