Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar i gruppen Hörlurar / Trådlösa hos sumo.se (288T5TW)
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar
Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar

Produktinformation

Klipsch T5 True Wireless är ett par in-ear hörlurar från ljudjätten Klipsch, med fantastisk prestanda och ett väljud som överraskar! T5 True Wireless ingår i deras senaste True-koncept som är utrustade med den senaste Bluetooth 5.0-tekniken som gör att signalen blir lika bra trådlöst som det hade varit via kabel! Njut av musik i hög klass utan tidsfördröjning, även när man tittar på ett videoklipp. De patenterade, ovala öronkuddarna ger en utmärkt passform och även en passiv brusreducering på -22 dB. De kan snurras 360 grader för att passa perfekt i just dina öron. 

  • Patenterade, ovala öronkuddar ger passiv brusreducering på -22 dB
  • Högpresterande In-ear hörlurar med Bluetooh 5.0 och aptX
  • Extremt skön komfort för just dina öron
  • Vattenresistenta
  • Ca 8 timmars batteritid (55 mAh) plus ytterligare 24 timmar via laddningsfodralet (360 mAh)

Nya generationens In-Ears från Klipsch!
Amerikanska Klipsch är en av de större aktörerna i världen och det man främst förknippar med fabrikatet är deras hornkonstruktioner. Man har från 2000-talets start gett sig in i den hårda konkurrensen att göra lika välljudande och designmedvetna hörlurar av olika typer. Ett område man verkligen lyckats oerhört bra med, där recensenter överöst modellerna med lovord genom åren. Man arbetar numer med ett True-koncept:

True Comfort - de patenterade öronkuddarna har en oval form, som ger en utmärkt passform i öronen. De kan vridas 360 grader för att passa perfekt i just dina öron. Den ovala formen ger en utmärkt passiv brusreducering på -22 dB. Med detta menas att ljud från omgivningen i större grad släcks bort, så att du kan lägga allt fokus på musiken, och utan att behöva höja volymen. Detta bidrar också till att du spar på din hörsel. Du kommer att tacka dig själv på äldre dar.

True Performance - den kunskap man har inom högtalarkonstruktioner och akustik präglas i stor grad på deras hörlurar. Med Bluetooth 5.0 och stöd för aptX och AAC så levererar de här förstklassiga in-ear hörlurarna ett ljud som bräcker det mesta på marknaden och i prisklassen.

True Independence - till lurarna medföljer det ett laddningsetui som via USB-C snabbladdas och ger över två timmars musik på 15 minuters laddning. Med Klipsch Connect App och fyra mikrofoner
med Clear Voice Chat får man en konstant anslutning till Siri, Google Voice Assistant och Amazon Alexa. Slutligen så kan det nämnas att T5 är vattenresistenta, så inte ens moder Natur kan stoppa dig i ditt musiklyssnande.
True You.

"With retro styling, a comfortable fit, great battery life, and top-tier sound, we’re basically convinced the T5 will be a formidable competitor to industry leaders like the AirPods and PowerBeats Pro, and we expect many people will be as taken with them as we already are"
Digital Trends med stämpeln "Recommended Product"

Batteritid: 8 tim

Klipsch T5 True Wireless, trådlös in-ear hörlurar

Klipsch
Artnr: 288T5TW
1990 kr / 1590 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar