Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart i gruppen Förstärkare / AV-Receiver hos sumo.se (111NR1510B)
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart
Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart

Produktinformation

Marantz NR1510 är seriens instegsmodell i 2019/2020 års generation. Det är en gedigen 5.2 bioförstärkare och som Marantz föregångare så lever framgången i konstruktionen och kvaliteten vidare. Ljudet är otroligt upplöst tack vare diskret uppbyggnad av slutstegskanalerna och förstklassigt komponentval. Dess fördelaktiga format på höjden kan underlätta placering i bänk och under locket finner vi det senaste inom teknik, där vi finner stöd för högupplösta ljudformat, nätverksstreaming och video med bl.a HDR10, samt ALLM för Xbox One-användare.

  • 5-kanalig bioreceiver med diskret slutstegsuppbyggnad 
  • Pre out på front och subwoofer (2.2)
  • Sex HDMI-ingångar med stöd för Dolby Vision, HDR10, HLG och HDCD2.2
  • Stöd för eARC (högre ljudupplösning)
  • Omfattande nätverksstreaming av låg- och högupplöst material
  • Röststyrning via Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple Siri
  • Inbyggt RIAA-steg för skivspelare (MM-typ)

Den kompletta bioreceivern i instegsklassen
Med sin senaste generationen av bioförstärkare har Marantz fört arvet vidare med sin generösa och påkostade förstärkaruppbyggnad. NR1510 har diskret uppbyggda slutsteg som ger dem möjligheten att optimera ljudet, och modellen stöder det senaste via sina HDMI-anslutningar, samt sin nätverksuppkoppling. Via det sistnämnda kommer man åt funktioner som AirPlay 2 med Siri-röststyrning, Spotify Connect, DLNA och Tune-In. En annan detalj är stödet för DSD-filer i den "tyngre" samplingsfrekvenser på 5.6 MHz. Du kan styra allt detta via den fria mobilappen "Marantz AVR Remote App", som finns tillgänglig för både Android och iOS. Via appen kan du styra funktioner som av/påslag, volymreglering, ingångsval och i ett nafs hoppa över till HEOS-appen.

Det smarta ljuddraget
Många av konkurrenterna i prisklassen fokuserar på att både ha de senaste funktionerna och även flera inbyggda slutsteg. Det senare är kostnadskrävande och hämmar ljudkvaliteten när man vill erbjuda en produkt i det lägre prissegmentet. Marantz har därmed med NR1510 medvetet valt att "bara" ha fem inbyggda slutsteg, som därmed låter bättre i sin klass.
Likaså har man därmed valt att ta bort stödet för Dolby Atmos. (Vill du ha en förstärkare med sju kanaler och Atmos-stöd så spana in storebror NR1710)

Högre ljudkvalitet, mer effekt
En annan detalj Marantz tänkt genom är att ha pre out för frontkanalerna, samt för dubbla subwoofers. Det är oftast på de större och dyrare modellerna man finner pre out på alla kanaler, medans marknadens mer överkomliga bioförstärkare endast har pre out för subwoofer. Genom att ha denna utgång (där signalen kommer direkt från försteget och dess volymreglering) kan du på ett enkelt och smart sätt bygga ut ditt system med ett mer välljudande och effektgladare stereo-slutsteg. Detta ger en fint resultat för musiklyssningen, men det avlastar också nätdelen i NR1510, som i större grad kan fokusera på de inkopplade center-  och surroundhögtalarna när det vankas surroundljud i hemmet.
Funktioner: Airplay 2, Amazon Alexa, Appstyrning, Bluetooth, Dolby Vision, Google Assistant, HEOS, Nätverksspelare, Phono, Radio, Slimmad, Spotify Connect, Tidal, Wi-Fi
Ingångar: 1 x HDMI (front), 1 x USB-A (front), 5 x HDMI, 1 x Ethernet/Wifi, 1 x Bluetooth, 1 x optisk, 1 x coaxial, 1 x FM/AM, 1 x phono MM, 3 x stereo RCA
Tillverkare: Marantz
Typ: 5.2, Hemmabioförstärkare
Utgångar: 1 x HDMI, 1 x hörlursuttag, 2.2 pre out
Förstärkareffekt: 5x50 Watt (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08 % THD, 2-kanals drift)
Fjärrkontroll: Ja
Färg: Svart
Vikt:: 8.2 kg
Dimensioner (BxHxD):: 440 x 105 x 378 mm

Marantz NR1510 hembioförstärkare, Svart

Marantz
Artnr: 111NR1510B
6849 kr / 6550 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar

Se fler varor

Maranz MM7055
5-kanaligt hemmabiosluteg som lämnar 140watt per kanal i 8ohm.Steget är ett naturligt ko...
11990 kr