Monitor Audio Gold 100 5G Mörk Valnöt i gruppen Högtalare / Stativhögtalare hos sumo.se (289GOLD1005GWA)
Monitor Audio Gold 100 5G Mörk Valnöt
Monitor Audio Gold 100 5G Mörk Valnöt

Produktinformation

Monitor Audio Gold 100 5G är stativhögtalaren i den senaste uppgraderade Gold-serien. En spelglad och effektfull högtalare med nytt element, teknik och design för att matcha den höga kvalitetskänslan från en riktig premium-modell.   • Femte generationen - Uppgraderad Gold-serie
  • 6.5” bas/mellanregister med RDT II-kon
  • MPD-banddiskant med mycket hög upplösning
  • Uppgraderade kabinett
  • Hive II basport
  • Finish i fyra färgerSenaste generationens Gold-serie är äntligen här. Inspirerad av tungvikts-serien Platinum II. Elementen använder sig av samma RDT II-koner (Rigid Diaphragm Technology) där elementet är klassisk C-CAM på fronten medan baksidan är vävt kolfibermaterial som ger en struktur för att minimera distorsion. Serien får dessutom MPD-diskanten (Micro Pleated Diaphragm) och uppgraderade kabinett med förbättrad dämpning och stagning.

Monitor Audio Gold 100 5G är stativhögtalaren i serien och är en 2-vägare med 6.5 tums bas/mellanregister och MPD-banddiskant med ett frekvensomfång som sträcker sig från 40 Hz och upp till 50 kHz (-6 dB).

Gold-serien är Monitor Audios guldklimp och lyckas producera en öppnare, mer dynamisk stereobild som är både längre och bredare än de mindre högtalarserierna från Monitor Audio.


Tillverkare:Monitor Audio
Modell:Gold 100 5G
Högtalartyp:Stativhögtalare
Bas/Diskant:6.5 tum RDT II, MPD banddiskant
Färg:Mörk Valnöt
Dimensioner (BxHxD):195 x 360 x 331 mm
Enhet:par


Länk till mer information »

Monitor Audio Gold 100 5G Mörk Valnöt

Monitor Audio
Artnr: 289GOLD1005GWA
19990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Beställningsvara
Frakt: Fri frakt
Antal: