Monitor Audio Gold 50 i gruppen Högtalare / Stativhögtalare hos sumo.se (289GOLD50)
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50
Monitor Audio Gold 50

Produktinformation

Monitor Audio Gold 50 är den mindre stativhögtalaren i den senaste uppgraderade Gold-serien. Trots sin kompakta design har Monitor Audio lyckats göra en effektfull högtalare med mycket kropp och detaljrikedom tack vare nytt element, teknik och design för att matcha den höga kvaliteteskänslan från en riktig premium-modell. Njut av en transparent åktur i fartfylld stereo eller en kraftfull flerkanalig filmupplevelse om man vill matcha med resterande högtalare i serien.

- Uppgraderad Gold-serie
- 5.5 tums bas/mellanregister med RST-kon
- Influenser från hi-end serien Platinum
- C-CAM banddiskant med mycket hög upplösning
- Nya magnetgaller i tyg
- Guldpläterade högtalarterminaler med intern kabeldragning från Pureflow
- Matchas bäst med högtalarstativen Gold Stand

Den gyllene serien
Senaste generationens Gold-serie är äntligen här med åtta nya modeller att bli trollbunden av. Inspirerad av tungvikts-serien Platinum med en C-CAM banddiskant som breddar frekvensomfånget ordentligt och ger otrolig klarhet och upplösning i de allra högsta topparna, där man i år har uppgraderat diskanten för att få till en större och mer transparent ljudbild än tidigare. Utöver den kritikerrosade diskanten finns baselement med RST-koner som introducerades på de tidigare Gold-serierna och står för Rigid Surface Technology. Bakom konerna sitter en större talspole och drivsystem för att ge mer kraft, längre slaglängd och minimala distorsionsvärden för att återge en renare och mer förlängd basåtergivning som inte känns för dominant eller bumlig. Utsidan är lika polerad som insidan med stilig kurvad design med flera olika färgalternativ, nya magnetgaller i tyg som ger en flytande känsla, och rejäla guldpläterade högtalarterminaler med exklusiv intern kabeldragning.

Gold-serien är verkligen Monitor Audios guldklimp och lyckas producera en öppnare, mer dynamisk stereobild som är både längre och bredare än de mindre högtalarserierna från Monitor Audio.

Gold 50
Monitor Audio Gold 50 är den mindre stativhögtalaren med ett 5.5 tums bas/mellanregister och den tidigare nämnda C-CAM banddiskanten som ser till att skapa harmoni och balans genom hela frekvensomfånget som sträcker sig från 55 Hz och upp till 60 kHz. Prestandan påminner mer om en större högtalare tack vare den höga effekten och slaglängden från RST-konen och bidrar till en härlig tajming och närvaro för mindre lyssningsrum.

För en flerkanalig uppsättning matchas Gold 50 bäst med övriga högtalare i Gold-serien där två olika centrar finns att tillgå, dipol/bipolära surroundhögtalare, samt en matchande 15 tums subwoofer. Samtliga högtalarmodeller finns i högblank svart eller vitt, elegant valnöt, eller den exklusiva ebenholtsträ-finishen. Monitor Audio har även tillverkat Gold Stand, ett par matchande högtalarstativ som går att köpa till separat till Gold 50 och den större Gold 100-modellen.


Tillverkare:
Monitor Audio

Modell:
Gold 50

Typ:
Stativ

Diskant:
C-CAM banddiskant

Bas:
5.5 tums RST bas/mellanregister

Känslighet:
86 dB/1 watt

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
55 - 60.000 Hz

Mått:
170 x 300 x 263 mm
Med terminaler: 170 x 300 x 290 mm

Vikt:
7.5 Kg

Garanti:
3 års garanti

Monitor Audio Gold 50

Monitor Audio
Artnr: 289GOLD50
Lagerstatus:
Leveranstid:
Frakt:
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: