Onkyo TX-RZ820 svart i gruppen Förstärkare / AV-Receiver hos sumo.se (350TXRZ820B)
Onkyo TX-RZ820 svart
Onkyo TX-RZ820 svart
Onkyo TX-RZ820 svart
Onkyo TX-RZ820 svart

Produktinformation

TX-RZ820 är en THX® Select™-certifierad bioförstärkare, och toppmodellen i Onkyo´s finare RZ-serie, och detta är en betydligt bastantare förstärkare än lillebror. Detta märks på vikten där TX-RZ802 väger 33 % mer - vilket är 3.5 kg extra i kilo - och det är en hel del i nätdelskapacitet. Detta ger ett ännu finare driv, kontroll och dynamisk när den här strömstarka förstärkaren kopplar grepp om högtalarkonerna. Precis som i lillebror är komponentvalet skyhög, vilket också innebär att modellen uppfyller kraven på THX® Select™-certifieringen. Rent ljudmässigt gör den här bioförstärkaren dig inte besviken - vare sig för musik eller film - och den är en dröm att ha för entusiasten som söker det allra senaste i teknik och funktion.

  • Strömstark bioförstärkare med specialdesignade 15.000 uF kondensatorer i nätdelen
  • Diskret uppbyggnad ger ett dynamiskt och rent ljud
  • THX® Select™-certifierad
  • Stöd för Dolby Vision
  • Dubbla HDMI-utgångar
  • Phono-ingång för skivspelare (MM-pickup)

THX och Dolby Atmos
Med japanska Onkyo´s TX-RZ820 hamnar du i händelsernas centrum. RZ-serien tillhör deras finare skikt av bioförstärkare, och ett gott tecken till dess fina prestanda är att modellen genomgått THX® Select™-certifieringen. För detta mäts många parametrar upp och som måste uppfyllas, såsom effekthantering ut, distorsionsnivåer m.m. 
Ljudet är TX-RZ820 är kraftfullt, upplöst och medryckande. Tekniskt sett har den här bioförstärkaren en hel del intressant att erbjuda. För att få en maximal lyssningsupplevelse har TX-RZ820 givetvis stöd för det senaste och mest revolutionerande som hänt biomarknaden på senare år - nämligen de
höjdbaserade ljudformaten Dolby Atmos & DTS:X. Genom de sju inbyggda slutstegen som sitter i TX-RZ720 kan du köra en 5.2.2. rigg och då uppleva ett surroundljud som går åt alla håll.


Hög strömkapacitet
Onkyo har genom åren skämt bort sina konsumenter med rejält byggda förstärkare. TX-RZ820 är inget undantag. "Hjärtat" är dess rejäla nätdel, som är byggd kring ett massiv transformator och specialtillverkade kondensatorer. Förstärkaruppbyggnaden är baserad på diskreta komponenter istället för färdiga och billigare IC-lösningar. På detta sätt kan man i större grad "styra" ljudet som man själv önskar att ha det, och likaså minimeras distorsionen. Nackdelen är att det kostar mer med en diskret uppbyggnad, men det vinner du genom en betydligt högre ljudkvalitet.

Nätverksmöjligheter deluxe
TX-RZ820 kan med fördel kopplas upp till ditt hemnätverk (kablat eller wifi) och här öppnas en hel värld med möjligheter: AirPlay, Spotify Connect, DLNA, inbyggd Chromecast, Tidal, samt multiroom-systemet FireConnect och den öppna multiroom-plattformen DTS Play-Fi. Ladda ner den fria styrappen till din smartphone eller surfplatta, så kan du enkelt kontrollera förstärkaren den här vägen.

Extra zoner
TX-RZ820 har möjligheten att bygga ut ljud i zon 2 och 3. Det går antingen via pre out (gäller båda zonerna) eller ska man ha två steg i förstärkaren för zon 2.

PDF-länk till produktblad med tekniska fakta

AIRPLAY:
FUNKTIONER:Nätverksspelare, Phono, Airplay, Bluetooth, Appstyrning, DTS:X, FireConnect, Wi-Fi, Dolby Atmos, Tidal, Spotify Connect
TILLVERKARE:Onkyo
MODELL:TX-RZ820
TYP:Hemmabioförstärkare
FÖRSTÄRKAREFFEKT:7x180 Watt (6 ohm 1-kanal i drift)
FJÄRRKONTROLL:Fjärrkontroll, Via styrapp
DIGITALA LJUDINGÅNGAR:2 x optisk, 1 x koaxial, 7 x HDMI, 1 x Ethernet
DIGITALA LJUDUTGÅNGAR:2 x HDMI
ANALOGA LJUDINGÅNGAR:1 x phono, 6 x linje
NÄTVERKS INGÅNG:Ja
VIKT:14 kg
DIMENSIONER (BXHXD):435 x 201.5 x 395 mm
ENHET:Styck

Onkyo TX-RZ820 svart

Onkyo
Artnr: 350TXRZ820B
11990 kr / 9490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Slutsåld