Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor i gruppen Bild / Projektorer hos sumo.se (119UHD60)
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor
Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor

Produktinformation

Optoma UHD60 är en superfräsch projektor för hembiobruk, som bjuder på levande färger och en knivskarp bild. Kompatibel med Ultra HD, HDMI2.0, HDCP2.2 och HDR, samt en ljusstyrka på hela 3.000 AnsiLumen, kommer den här projektor gör att man längtar till vinterhalvåret!

  • Ultra HD-projektor för hemmabion
  • HDCD2.2 och HDR-kompatibel
  • ISF-certifierad
  • 15% vertikal lensshift och 1.6x optisk zoom

Med UHD60 lanserar Optoma en hembioprojektor med sällan skådad prestanda. Vid lanseringen är detta marknadens mest överkomliga modell med Ultra HD, vilket tar dig ett steg närmre "originalet" med en sanslös bildåtergivning som ger den där äkta och nagelbitande inlevelsen när en bra film är tryckt på play. Så bjud över vänner och släkt och imponera med en stor bild som ger haksläpp när fotbollen, melodifestivalen eller filmen rullar.4K Ultra HD-upplösning
Med över åtta miljoner pixlar ger Ultra HD fyra gånger mer detaljer än full-HD. Du kommer uppleva en bildåtergivning som är skarpare, mer levande och rikare i alla aspekter. UHD60 kan även ta emot och visa HDR-metadata, vilket maximerar alla detaljer och texturer i bilden. Det är som att titta genom ett nyputsat fönster.
Det går även att konvertera SDR-material till HDR-kvalitet, vilket ger ökad kontrast, detaljer och färger till allt SDR-innehåll.
Den fängslande bildhanteringen sköts genom ett Texas Instruments 4K DLP UHD chip med en högpresterande DMD. 

Levande färger
Titta på dina filmer, TV-program eller spela spel med fantastiska färger. UHD60 kan du lita på i alla miljöer och modellen kan återge Rec.709-färgområdet, den internationella HDTV-standarden som garanterar en korrekt återgivning av filmens alla färger - precis som regissören hade tänkt sig. Alternativt kan man skapa mer mättnad i färger för en lite mer "påställd" bild, perfekt för spel och animerade filmer.

Förenklad installation
Med denna funktion blir installationen enklare, speciellt om du har högre i tak och därmed slipper använda keystone-korrigeringen. Med en vertikal lensshift på 15 % rullar du enkelt ner bilden till önskat läge. Med en optisk zoom på 1.6x blir även projektorns placering förenklad, i relation till storleken på duken. 
En smart detalj är att UHD60 har en USB-A port på baksidan för strömförsörjning, ifall man som exempel vill strömförsörja en Googe Chromecast.

Distanskalkulator för rätt storlek på duken

YouTube-klipp om UHD60

TILLVERKARE:Optoma
TYP:DLP
BILDINGÅNGAR:2 x HDMI, 1 x VGA
KONTRAST:1.000,000:1
LAMP TID:10.000 timmar (ECO)
LJUSSTYRKA:3.000 AnsiLumen
DIMENSIONER (BXHXD):498 x 331 x 141 mm

Optoma UHD60 Ultra HD hembioprojektor

Optoma
Artnr: 119UHD60
25990 kr / 20990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar