Pioneer MVH-S320BT i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos sumo.se (135MVHS320BT)
Pioneer MVH-S320BT
Pioneer MVH-S320BT

Produktinformation

Pioneer MVH-S320BT är en funktionsrik enkeldinstereo anpassad för dagens lyssnade. Stereon är utrustad med självklarheter som USB, AUX och även Bluetooth. Med Pioneer Smart Sync App kan du enkelt styra stereon direkt ifrån telefonen.

  • Enkeldin-stereo med kort chassi
  • Bluetooth, USB och AUX
  • Appstyrning, via Pioneer Smart Sync App
  • 2 par lågnivåingångar, 13-bands grafisk EQ

Bygg ut, bygg vidare!
Bygg ut ditt system via 2 par lågnivåutgångar. Ställ sedan in det optimala ljudet med hjälp av en 13-bands grafisk EQ. Detta gör att du både kan optimera, men även finjustera ljudbilden efter dina egna önskemål och preferenser. 

Smartphone-vänlig
Stereon är fullt kompatibel med iPhones och Androids-smartphones. Laddar du ner Spotify-appen till din smartphone, och ansluter den till denna stereo så får du tillgång till alla dina favoritspellistor, album, spår och artister! Musiken kontrolleras sedan direkt på frontpanelen och du behöver inte krångla med telefonen.

Vad vill du lyssna på?
Spela via musik Bluetooth, AUX eller genom att ha telefon, eller annan mediaspelare, inkopplad via USB. Så smidigt och enkelt det bara går. MVH-S420BT har stöd för både iPhone/iPod och Android fullt ut. Om du vill spela upp musik i allra högsta kvalitet, så finns även stöd för WAV- och FLAC-filer inbyggt. 

Pioneer Smart Sync App
En grymt smart app som används för att synka din smartphone med din stereo, med liknande funktioner som Apple CarPlay och Android Auto. Med denna app kan du styra bland annat samtal & meddelanden, musik, ljudinställningar, och självklart radion i stereon! Ett självklart val för att få en säkrare körning och en enkel integrering av dina appar till din stereo! 

Appen finns att ladda ner kostnadsfritt på App Store och Google Play.


TILLVERKARE:Pioneer
MODELL:MVH-S320BT
FÖRSTÄRKAREFFEKT:4x50W
EQUALIZER:13-bands grafisk
AUX-INGÅNG:Ja
USB-INGÅNG:Ja
BLUETOOTH:Ja
INBYGGDA DELNINGSFILTER:Högpass och lågpass
LÅGNIVÅUTGÅNG:2 Par

Pioneer MVH-S320BT

Pioneer
Artnr: 135MVHS320BT
1190 kr / 790 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Kampanjvara

Se fler varor

Pioneer TS-WX306T
1395 kr 1790 kr
Pioneer DEH-X8700DAB
2150 kr 2990 kr
Pioneer Backkamera ND-BC8
Prisvärd backkamera !
1299 kr 1490 kr