Pioneer MVH-S420BT i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos sumo.se (135MVHS420BT)
Pioneer MVH-S420BT
Pioneer MVH-S420BT

Produktinformation

Pioneer MVHS-420BT är en mediespelare i smidigt enkeldin-format och ett kort chassi. Det här är en stereo som kommer med allt du förväntar dig av en prisvärd stereo - med Bluetooth, AUX och USB. Stereon är perfekt anpassad för dagens musiklyssnande.  

  • Enkeldin-stereo med kort chassi
  • Bluetooth, USB och AUX
  • Appstyrning, via Pioneer Smart Sync App
  • 2 par lågnivåingångar, 13-bands grafisk EQ

Ljud på dina villkor!
Bygg ut ditt system via 2 par lågnivåutgångar. Ställ sedan in det optimala ljudet med hjälp av en 13-bands grafisk EQ. Detta gör att du både kan optimera, men även finjustera ljudbilden efter dina egna önskemål och preferenser. 

iPhone- och Android-kompatibel
Stereon är fullt kompatibel med iPhones och Androids-smartphones. Laddar du ner Spotify-appen till din smartphone, och ansluter den till denna stereo så får du tillgång till alla dina favoritspellistor, album, spår och artister! Musiken kontrolleras sedan direkt på frontpanelen och du behöver inte krångla med telefonen.

Kvalitetsljud, givetvis!
Spela via musik Bluetooth, AUX eller genom att ha telefon, eller annan mediaspelare, inkopplad via USB. Så smidigt och enkelt det bara går. MVH-S420BT har stöd för både iPhone/iPod och Android fullt ut. Om du vill spela upp musik i allra högsta kvalitet, så finns även stöd för WAV- och FLAC-filer inbyggt. 

Pioneer Smart Sync-appen
En grymt smart app som används för att synka din smartphone med din stereo, med liknande funktioner som Apple CarPlay och Android Auto. Med denna app kan du styra bland annat samtal & meddelanden, musik, ljudinställningar, och självklart radion i stereon! Ett självklart val för att få en säkrare körning och en enkel integrering av dina appar till din stereo! 

Appen finns att ladda ner kostnadsfritt på App Store och Google Play Store.
Tillverkare: Pioneer
AUX: Ja
Bluetooth: Ja
Effekt (RMS: 4x50W MOSFET
USB: Ja
Radio: AM/FM

Pioneer MVH-S420BT

Pioneer
Artnr: 135MVHS420BT
1395 kr / 1290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Tillfälligt slut
Frakt: Fri frakt

Se fler varor

Pioneer MVH-S320BT
Funktionsrik enkeldinstereo med kort chassi för smidigare montering!
990 kr 1295 kr