Pioneer NC-50DAB Svart i gruppen Förstärkare / Stereoreceivers hos sumo.se (135NC50DABK)
Pioneer NC-50DAB Svart
Pioneer NC-50DAB Svart
Pioneer NC-50DAB Svart

Produktinformation

På den tiden då skivspelare, ultrakortvågsradio och bandspelare dominerade hifi-världen, var bra musikanläggningar onödigt stora, dyra och komplicerade. Med NC-50 DAB skördar du frukterna av den digitala revolutionen – och vinner tillbaka massvis med plats i ditt vardagsrum.

Här hittar du allt som du behöver för en modern anläggning och som uppfyller högsta kraven, samlat i ett elegant chassi i klassiskt hifi-format: CD-spelare, nätverksspelare, digital- och webbradio, högvärdiga abonnemangstjänster för musik och alla aktuella standarder för direktuppspelning för din smarttelefon eller surfplatta.

Alla digitala källor – oavsett om de är inbyggda eller anslutna via någon av digitalingångarna – använder N-50 DAB:s högkvalitativa DAC, en SABRE32 från ESS. Även den inbyggda förstärkartekniken är högmodern. Pioneers egna Direct-Energy-HD-slutsteg ger transparent, naturtroget ljud och prestandareserver som hade behövt hela chassiets volym om de hade åstadkommits med konventionell teknik.

De kraftfulla slutstegen underlättar det enda beslutet som man måste ta själv när man använder NC-50 DAB - högtalare. Kombinera den helt enkelt med högtalare som passar optimalt till din inredning och det du vill lyssna på. Du får i varje fall en anläggning som koncentrerar högsta möjliga kvalitet och programmångfald till utrymmet för en enda hifi-komponent.

Och om du ändå blir nostalgisk någon gång, så är det ingen som hindrar dig från att ansluta en skivspelare. Trots all digital mångfald har vi nämligen tänkt på analoga ingångar och till och med på en phonoingång.


  • Stereoförstärkare med CD och nätverk
  • Stöd för Hi-Res Audio som FLAC och DSD
  • Streama från din telefon/platta via Spotify, Tidal, Google Cast och Bluetooth
  • DAB+ tuner för digitala radiosändningar
  • Phono-ingång för vinylspelare
  • USB för extern hårddisk
  • FireConnect - trådlösa multirummöjligheter
  • 2 x 50 watt (4 Ohm)

Pioneer NC-50DAB Svart

Pioneer
Artnr: 135NC50DABK
8990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Beställningsvara
Antal: