REAL CABLE CHEVERNY-II XLR-kabel, 1m i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar / XLR-kablar hos sumo.se (143CHEVXLR1M)
REAL CABLE CHEVERNY-II XLR-kabel, 1m
REAL CABLE CHEVERNY-II XLR-kabel, 1m

Produktinformation

Real Cable Cheverny-II XLR är en XL-signalkabel från Real cable Master-serie. Perfekt för stereobruk där man vill ha ren kvalitet i hela ljudsystemet. Kabeluppbyggnaden är gjord på enkristalliga OCC-koppar som ledarmaterial vilket Real Cable har certifikat för. Kabeln är semi-balanserad(asymmetrisk), som menas med att jordanslutningen sitter i givaränden. Man ska alltså följa riktningen på kabeln. Cheverny-II gör sig riktigt bra i finare system och är faktiskt grymt prisvärd!


  • ClickLock® XLR-kontakter ger en låsning 
  • Stereo/Signalkabel byggd med solida OCC-kopparledare
  • Dubbla skärmningslager för att eliminiera yttre störfält
  • Av Fransk kvalitet
  • 1 meter


Tillverkad av ren kvalitet med OCC 
Cheverny-II har sina ledare uppbyggda med det finaste koppartypen som går att framställa idag. OCC (Ohno Continuous Casting) är en process som renar ledarmaterialet från föroreningar och bildar långa kristallmolekyler. Den förbättrande ljudeffekten är att signalen överförs utan förluster och distorsion, då elektronerna inte behöver "hoppa" genom hundratals kristaller, utan man får effekten av en lång "super-kristall".

Dessutom anammar Cheverny-II en teknik som Real Cable döpt till TDC. Många kabeltillverkare bygger sina kablar med enbart mångtrådiga, väldigt tunna kardeler. Vissa tillverkare byter sida och tillverkar kablar med solida kardeler (endast en kardel). Enligt Real Cable´s kabelskola så är vägen till tidsstabilitet i signalöverföringen (inga fasproblem) att gå ett steg längre. En process som kommer att kosta extra vid tillverkningen. Detta kallar man för TDC (Time Difference Control). Tar man en blick på hur Cherverny-II ser ut inuti så består mittenkärnan av en grov kopparkardel, som sedan är inlindad av separata nätverk med mångtrådiga kardeler. Ett fenomen som uppstår inom audio är att basfrekvenserna gärna vill tränga sig in mot mitten i en ledare, medans diskantfrekvenserna gärna drar sig ut mot ytskiktet. Basåtergivningen blir dessutom mer stram, fyllig och dynamisk i en grövre kardel. Genom denna teknik kommer Cherverny-II ge ett mycket rikt, fylligt och öppet ljud, med en tonal klangbalans genom hela frekvensregistret.

Cherverny-II har dubbla lager med avskärmning, samt en asymmetrisk skärmning för att signalledarna inte skall bli påverkade av yttre störningar.
XLR-kontakterna är av ClickLock®-typ, vilket innebär att de låses fast med ett klick i elektronikapparatens anslutning. Säkert och tillförlitligt. Kontakterna är tillverkade helt i metall och lödes fast för hand med silverlod.


REAL CABLE CHEVERNY-II XLR-kabel, 1m

Real Cable
Artnr: 143CHEVXLR1M
1900 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 7-10 arbetsdagar