Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare i gruppen Högtalare / Aktiva högtalare hos sumo.se (120MHCV81D)
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare
Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare

Produktinformation

Sony MHC-V81D är den perfekta festhögtalaren! En bastant högtalare som har 360° ljudspridning med belysning som ger dansgolvet, altanen eller gräsmattan den där riktiga nattklubbskänslan! Högtalaren tas med enkelt med dom inbyggda hjulen. 

  • 360° partybelysning
  • Bra ljud och ljusspridning för riktig festivalkänsla
  • Stänktålig touchskärm på ovansidan
  • Integrerad dvd-spelare med HDMI-utgång
Bastant högtalare på 26,5kg
Ljudspridningen dirigerar ljudet över hela dansgolvet, så att ljudet får samma klarhet och volym för alla.Mellanregister- och tweeterhögtalare sprider ljudet över ett större område. Bakre tweeters gör att ljudkvaliteten inte försämras för gäster som befinner sig bakom högtalarsystemet.

Lys upp vartenda hörn på festen med 360° partybelysning, för en äkta nattklubbs- eller festivalkänsla!


Stänktålig touchskärm & Taiko-läge
MHC-V81D-enhetens ovansida är stänktålig, dammsäker och lätt att rengöra, så festen kan hålla igång hela natten även om du spiller ut en drink. Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones samtidigt via Bluetooth! Eller varför inte lägg till egna trummor i musiken med Taiko-läget och kolla vem som har bäst taktkänsla genom att tävla mot dina kompisar i spelläget. Du kan spela med i musiken på bongo-, djembe- och surdotrummor och på japanska taikotrummor. 

Allt du behöver göra är att trycka på den övre panelen i takt med musiken. Med Taiko-spelläget kan du se vem som har bäst taktkänsla – tryck på den övre panelen i takt med belysningen och se vem som får högst poäng.


Styr som en DJ med Sony Music Center-app
Sätt din egen personliga prägel på festen i en enda rörelse. Med rolig och intuitiv rörelsekontroll kan du styra partyfunktioner såsom DJ, sampler och karaokelägen. Svep åt vänster eller höger för att hoppa över låtar, och uppåt eller nedåt om du vill justera volymen. Det har aldrig varit roligare att fixa fest! Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och karaokelägena. 

Perfekt för både den stora festen och hemmakvällen!
Den inbyggda dvd-spelaren gör det enkelt att se på film med fylligt ljud som blåser liv i dina favoritscener. Titta på dina favoritprogram på din vanliga skärm med fantastiskt ljud från de kraftfulla högtalarna. Aktivera Football-läget på MHC-V81D så känns det som att du befinner dig inne på arenan. Stäng av kommentarerna så sänks ljudspårsvolymen medan publikens hejarop höjs, som om du satt med på läktaren.

Du flyttar enkelt MHC-V81D genom att luta enheten och lyfta den i handtaget. Du kan rulla enheten hela vägen till festen på det stabila hjulet.

Vill du ha mer ljud, mer festkänsla, mer ljus? Inga problem! Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen!
Tillverkare:Sony
CD-spelare:Ja
Bluetooth:Ja
USB:Ja
Övrigt:Mick och Gitarr-ingång, Appstyrning
Vikt::26,5 kg
Dimensioner (BxHxD)::445x1060x427 mm

Sony MHC-V81D Bluetooth-högtalare

Sony
Artnr: 120MHCV81D
7790 kr / 5990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Tillbehör