Sony STR-DH190, stereoförstärkare med Bluetooth i gruppen Förstärkare / Stereoförstärkare hos sumo.se (120STRDH190)
Sony STR-DH190, stereoförstärkare med Bluetooth

Produktinformation

Sony STR-DH190 är en välljudande stereoförstärkare med en svårslagen prislapp! Här har Sony valt att fokusera på att få till ett ljud med precision och skärpa, något de får till genom att lägga mycket tid på en kraftfull strömtransformator och ett stabilt chassi. Även om ljudet är i fokus, så har hittar du även attraktiva funktioner som Bluetooth, FM-radio, A+B-funktion och skivspelaringång!

  • 2x100W (8 ohm, 1 kHz, THD 1 %)
  • Bluetooth
  • Radiomottagning (FM)
  • Skivspelaringång
  • Automatiskt viloläge
  • Hörlursuttag
  • A+B för uppspelning i två zonerSom gjord för skivsamlingen
STR-DH190 har fyra analoga ljudingångar (RCA) och en utgång (för enkel anslutning av, exempelvis, en ljudinspelningsenhet). Det är bara att koppla in äldre såväl som ny utrustning, och njut av musiken! Har du anammat en mer digital livsstil, så kan du parkoppla stereoförstärkaren med skivspelare, dator, surfplatta eller smartphone via Bluetooth. När förstärkaren är i viloläge, och känner av att en enhet parkopplas, kommer den starta sig själv och börja spela. Smidigt och enkelt, som det ska vara!

Utformad av experter på ljud
En bra stereoförstärkare består av en samling små och stora val, som alla påverkar ljudet. Du startar med en strömtransformator av hög kvalitet, som särskilt utvecklats för precision och skärpa i ljudet. Nästa steg är att se vad som går att göra med själva konstruktionen av förstärkaren, för att förhindra resonans och andra rent ljudtekniska utmaningar. Sony har arbetat med alla delar och fått till en stereoförstärkare som levererar, på fler sätt än ett. Förstärkarens smidiga format, speciellt i höjd, gör den även till ett välkommet inslag i mediabänken.

Koppla in två högtalare till!
På baksidan av STR-DH190 hittar du fler högtalarterminaler än du kanske förväntat dig...! Förstärkaren låter dig nämligen koppla in ett par extra högtalare, om du exempelvis vill driva ett par i ett annat rum - eller varför inte installera ett par utomhushögtalare och låta ljudet följa med dig ut på sommaren? Det är inte helt lätt att hitta en förstärkare i prisklassen som erbjuder denna funktion!

Sony STR-DH190, stereoförstärkare med Bluetooth

Sony
Artnr: 120STRDH190
2690 kr / 2290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Tillfälligt slut

Se fler varor

Sony WF-1000XM3, Silver
Stäng omvärlden ute för en stund!
1790 kr 2590 kr
Sony WI-C310, Guld
Trådlösa in-ear hörlurar med hela 15 timmars batteritid!
424 kr 490 kr
Sony WI-C310, Svart
Trådlösa in-ear hörlurar med hela 15 timmars batteritid!
424 kr 490 kr
Sony WH-H910N, Svart
Släpp lös din musik med digital brusreducering och förstklassigt ljud!
1790 kr 2990 kr