Sony WH-H910N, Svart i gruppen Hörlurar / Over-ear hos sumo.se (120WHH910NB)
Sony WH-H910N, Svart
Sony WH-H910N, Svart
Sony WH-H910N, Svart
Sony WH-H910N, Svart

Produktinformation

Sony WH-H910N är ett par unika, säregna och färgglada over-ear-hörlurar tillsammans med ett förstklassigt ljud med brusreducering gör det här till ett par hörlurar du både vill - och kan - ta med dig överallt. 

  • Digital brusreducering
  • Upp till 35 timmars batteritid
  • Smala, lätta och bekväma
  • Finjustera ljudet med "Sony | Headphones Connect"-appen
Smal design för total komfort
Tack vare det tunna höljet och huvudbandet i silikon som sluter tätare runt huvudet är hörlurarna sköna att ha på sig hela dagen, och de mjuka ergonomiska öronkuddarna ger en stabil och säker passform. De lätta och kompakta hörlurarna kan vikas ihop när du inte använder dem, så att du enkelt kan lägga dem i en påse eller väska. 

Bara du och musiken
Dubbla brusreducerande mikrofoner – en riktad framåt och en bakåt – på hörlurarnas yta fångar upp mer av ditt omgivningsljud, oavsett om det är flygbuller, stadstrafik eller kontorsljudets brus. Små,men kraftfulla 25 mm element med mycket styva aluminiumkupoler och mjuka membran med samma ljudtryck som större och konventionella  40 mm element. De är perfekta för att återge fullt frekvensomfång – från låg bas till höga sångröster.

Den anpassningsbara ljudkontrollen regleras automatiskt enligt vad du gör
”Sony | Headphones Connect”-appen har anpassningsbar ljudkontroll, en smart funktion som automatiskt känner av vad du gör – till exempel reser, går eller väntar – och justerar inställningarna för omgivningsljud så att de passar situationen. Du kan även anpassa inställningarna enligt egna önskemål.

Med snabbkontrollsfunktionen kan du chatta
Behöver du ha ett snabbt samtal? Håll handen över beröringssensorn så tystnar musiken och omgivande ljud hörs bättre. Med de enkla pekkontrollerna på hörlurens ena sida tar du emot telefonsamtal, styr musiken och aktiverar Google Assistant eller Siri.

Ström hela dagen och snabb laddning
Med hela 35 timmars batteritid har du tillräckligt med kraft även för långa resor. Har du bråttom att ladda kan du få 2,5 timmars laddning på bara 10 minuter med en USB-adapter av bra kvalitet.

Sony WH-H910N, Svart

Sony
Artnr: 120WHH910NB
2990 kr / 2490 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

Se fler varor

Sony HT-XF9000
3897 kr 7990 kr
Sony MEX-GS820BT
1890 kr 2490 kr
Sony WF-1000XM3, Svart
Stäng omvärlden ute för en stund!
1990 kr 2590 kr
Sony WI-C310, Svart
Trådlösa in-ear hörlurar med hela 15 timmars batteritid!
490 kr