Soundcast VG7 Utomhushögtalare i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se (126VG7)
Soundcast VG7 Utomhushögtalare
Soundcast VG7 Utomhushögtalare
Soundcast VG7 Utomhushögtalare
Soundcast VG7 Utomhushögtalare

Produktinformation

Soundcast VG7 är en portabel utomhushögtalare som ser till att du kan ha med dig din favoritmusik vart du vill även utomhus. Fyra stycken 4 tums element tillsammans med en 7 tum subwoofer ser till att ljudet sprids i alla riktningar.

  • Bluetooth
  • Uppladdningsbart batteri
  • Låg vikt
  • 360° spridning på ljudet
  • NFC

En bättre uppdaterad upplaga från sin föregångare ser till att du nu kan spela musiken trålöst vart du än befinner dig. Det uppladdningsbara batteriet ser till att du kan spela musik långt in på natten samtidigt som du snabbt kan ladda upp det igen ifall det skulle ta slut. Stödet för AptX ser till att du får högupplöst ljud direkt till högtalaren och kan njuta fullt ut av din favoritmusik. Inbyggd NFC ser till att du snabbt kan parkoppla den med kompitabla enheter.

Fyra stycken 4" element tillsammans med ett 7" baslement ser till att din musik spelas upp med kraft så att du och dom i din närhet blir mållösa! 360° ljudspridning ser till att musiken sprids över ett stort område och att du inte har några zoner där det inte hörs något. Det stöt och stänksäkra ytterhöljet på högtalaren ser till att den kan vistas i tuffa miljöer samtidigt som den är väldigt stilren och har en låg vikt. Lätttillgängliga knappar samt ett handtag på oavsidan gör att du snabbt och enkelt kan manövrera den samt flytta på den om det skulle behövas!

TILLVERKARE:Soundcast
MODELL:VG7
AUX-INGÅNG:Ja
BLUETOOTH:Ja
ÖVRIGT:NFC
VIKT:4 kg

Soundcast VG7 Utomhushögtalare

Soundcast
Artnr: 126VG7
9990 kr / 7990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar