Supra MD03 mk3 SP i gruppen Tillbehör / Nätfiltrering hos sumo.se (215MD03MKIIISP)
Supra MD03 mk3 SP
Supra MD03 mk3 SP
Supra MD03 mk3 SP

Produktinformation


Supra MD03 mk3 SP: Filtrering & Åskskydd

Supra´s mycket uppskattade och storsäljande grendosa är nu inne i sin tredje generation och det har hänt en hel del med mkIII-modellerna. Alla kontaktdelar och likaså filtret samt åskskyddet har förbättrats. Alla delar tillverkas i Tyskland och Sverige. Monteringen sker i Supra´s fabrik i Ljungskile!

  • Radiofrekvenser dämpas med upptill hela 40 dB!
  • Internkablage av 2.5 mm2 syrefria kopparledare
  • Stöder hela 2.300 Watt kontinuerlig effekt!
  • Skyddar både dig och din utrustning från skadligt störbrus och växelfält
  • Går att väggmontera

OBS!
Tänk på att det ej medföljer en nätkabel. Lämpligen bör en Supra LoRad, eller annat kabelfabrikats modell, användas för maximal helskärmade överföring.

LoRad skärmade grendosor i aluminium
Supra´s LoRad grendosor är helt skärmade från elektriskt störfält genom sitt aluminium-chassi. Genom att chassit är ledande, leder det störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel i ett jordat vägguttag. För fullständig skärmeffekt bör grendosan kombineras med Supra´s LoRad skärmade strömkablage. Ställer Du ännu högre krav kan Du prova andra fabrikats ännu mer påkostade nätkablar för ännu bättre slutresultat!

Supra NIF transientfilter
MD-modellerna är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter av mildare typ, som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är utprovat av Ben Duncan Research i England.

  • Störningsfri mot omgivning, lågt upptag av yttre störning
  • NIF filter för dynamikbevarande transientfilter
  • Två stycken Schuko EU-uttag
  • 100% skärmat aluminiumchassi
  • Keramisk smältsäkring på 10 ampere, trög

Uppdaterat Supra NIF-transientfilter
Samtliga mkIII-modeller är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Trots dess milda filtrering, tycker vissa att Supra´s filter påverkar förstärkarens dynamik. För att Supra skal kunna göra sina grendosor mer flexibla och passa alla kunder så de har tagit bort filtret på 1-2 utgångar. Eftersom Supra monterar blocken in-house så kan de även specialanpassa blocken efter kundens önskemål, t.ex. filter på alla, hälften eller på inga utgångar alls. Filterkonfiguration medföljer i varje förpackning.

Supra MD03 mk3 SP

Supra
Artnr: 215MD03MKIIISP
1405 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar