Supra MD08 mk3 SP i gruppen Tillbehör / Nätfiltrering hos sumo.se (215MD08MKIIISP)
Supra MD08 mk3 SP
Supra MD08 mk3 SP
Supra MD08 mk3 SP

Produktinformation

Just nu har vi kampanj på denna produkt! Du betalar 1436 kr och rabatten dras automatiskt av i kassan.

Supra´s mycket uppskattade och storsäljande grendosa är nu inne i sin tredje generation och det har hänt en hel del med mkIII-modellerna. Alla kontaktdelar och likaså filtret samt åskskyddet har förbättrats. Alla delar tillverkas i Tyskland och Sverige. Monteringen sker i Supra´s fabrik i Ljungskile!

 • Radiofrekvenser dämpas med upptill hela 40 dB!
 • Internkablage av 2.5 mm2 syrefria kopparledare
 • Hela åtta skyddsjordade uttag, två ofiltrerade och sex filtrerade
 • Stöder hela 3.800 Watt kontinuerlig effekt!
 • Skyddar både dig och din utrustning från skadligt störbrus och växelfält
 • Går att väggmontera

OBS!
Notera att ingången i MD08 mkIII SP är anpassad för 16 Ampere och har därmed IEC-brunnen med stiften som ligger ned (se under våra produktbilder). Passande kontakt är Supra´s SWF-16 alternativt den färdiga nätkabeln LoRad2.5mkII 16A!

Tänk på att det ej medföljer en nätkabel. Lämpligen bör en Supra LoRad, eller annat kabelfabrikats modell, användas för maximal helskärmade överföring.

LoRad skärmade grendosor i aluminium
Supra´s LoRad grendosor är helt skärmade från elektriskt störfält genom sitt aluminium-chassi. Genom att chassit är ledande, leder det störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel i ett jordat vägguttag. För fullständig skärmeffekt bör grendosan kombineras med Supra´s LoRad skärmade strömkablage. Ställer Du ännu högre krav kan Du prova andra fabrikats ännu mer påkostade nätkablar för ännu bättre slutresultat!

Supra NIF transientfilter
MD-modellerna är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter av mildare typ, som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är utprovat av Ben Duncan Research i England.

3-vägs åsk/överspänningsskydd
SP står för Surge Protection. SP-modellerna är försedda med Supra´s överspänningsskydd, som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla. De flesta enklare skydd omfattar enbart fas till nolla, och skyddar inte mot fältspänningar vid nära åsknedslag. Åskfält refererar alltid till jord.

 • Störningsfri mot omgivning, lågt upptag av yttre störning
 • NIF filter för dynamikbevarande transientfilter
 • Åtta stycken Schuko EU-uttag
 • 100% skärmat aluminiumchassi
 • Keramisk smältsäkring på 10 ampere, trög

Uppdaterat Supra NIF-transientfilter
Samtliga mkIII-modeller är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Trots dess milda filtrering, tycker vissa att Supra´s filter påverkar förstärkarens dynamik. För att Supra skal kunna göra sina grendosor mer flexibla och passa alla kunder så de har tagit bort filtret på 1-2 utgångar. Eftersom Supra monterar blocken in-house så kan de även specialanpassa blocken efter kundens önskemål, t.ex. filter på alla, hälften eller på inga utgångar alls. Filterkonfiguration medföljer i varje förpackning.


Supra MD08 mk3 SP

Supra
Artnr: 215MD08MKIIISP
2070 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar

Se fler varor

Supra MD04 mk3
Just nu har vi kampanj på denna produkt! Du betalar 908 kr och rabatten dras automatiskt...
1205 kr