System One A50BT med 2 par OD420 eller IC620 + SC4B högtalarväxel i gruppen Paket / Multiroompaket hos sumo.se (SETA50PKT6)
System One A50BT med 2 par OD420 eller IC620 + SC4B högtalarväxel
System One A50BT med 2 par OD420 eller IC620 + SC4B högtalarväxel
System One A50BT med 2 par OD420 eller IC620 + SC4B högtalarväxel

Produktinformation

Notera att högtalarna finns i både svart och vit finish! I rullistan till höger väljer du modell på högtalarna! 

Grunden i detta välljudande och kraftfulla stereosystem bygger kring System One´s förträffliga midiförstärkare A50BT, som här har kombinerats med två par av deras utomhushögtalare OD420, som med sitt kompakta format blir en enhetlig detalj med inredningen ute på altanen. För att förhindra en överbelastning på förstärkaren (läs låg impedans) så måste de båda paren kopplas via högtalarväxeln SC4B med sin inbyggda impedanskorrigering.   


 • Midiförstärkare på 50 Watt/kanal med bl.a inbyggd Bluetooth & optisk in
 • Två par diskreta utomhushögtalare med ett klart ljud
 • Högtalarväxel med stöd för upp till 4 par högtalare
 • Fjärrkontroll medföljer till förstärkaren

Förstärkaren System One A50BT
System One har med sin midiförstärkare A50BT släppt en bomb på marknaden, med en ljudkvalitet och funktionalitet i särklass. Med mottot "litet format med ett riktigt stort ljud" spelar den här 2x50 Watt starka förstärkaren med en ljudåtergivning som får dig att höja på ögonbrynen. Med inbyggd Bluetooth streamar du ljudet från din smartphone/surfplatta - helt utan kablar - och med en optisk ingång höjer du ljudkvaliteten avsevärt från TV-sändningarna. 

Utomhushögtalarna System One OD420
Dessa högtalare har en kompakt, stilren design som gör att de smälter in bra på altanen eller soldäcket. OD420 är UV-resistenta och vattentåliga, vilket innebär att de står sig väl mot vädrets hårda tester. I kabinetett finner vi ett 4" mellanregister/baselement med popypropylen-kon och en 0.5" mylardiskant, som tillsammans ger ett överraskande stort ljud. Med musiken spelandes i bakgrunden de sena sommarkvällarna på altanen vill man inte att kvällen ska ta slut. Det medföljer ett fäste, som tillåter att högtalaren kan vridas.

Inbyggnadshögtalarna IC620
Detta är en 2-vägs in-wall/in-ceiling högtalare, bestyckad med ett 6.5" baselement med polypropylen-kon och en 1" mylardiskant -  som tillsammans står för en fin ljudåtergivning med fin upplösning och klarhet. Fördelen med en sådan här typ av högtalare är att den blir kostnadseffektiv, då tillverkaren "slipper" tillverka ett kabinett, och därmed blir perfekt för dig som söker ett stort ljud som inte skall synas.

Högtalarväxeln System One SC4B
Utan tvekan en av marknadens mest prisvärda högtalarväxlar, med stöd för ljud i upp till fyra zoner och separata volymkontroller för varje zon. Med hjälp av den inbyggda impedanskorrigering i växeln belastas inte förstärkaren med för låg impedans och ingen effekt går på så vis förlorad ur förstärkaren.


TILLVERKARE:System One
ZONER:2 zoner
TYP:Paket med förstärkare, Paket med streaming
 • Förstärkare: 1 st. System One A50BT Bluetooth-midiförstärkare (Artnr. 815A50BT)
 • Högtalare: 2 st. System One IC620 (Artnr. 815IC620), eller
       2 st. System One OD420 Utomhushögtalare Svart (Artnr. 815OD420B), eller
       2 st. System One OD420 Utomhushögtalare Vit (Artnr. 815OD420W)
 • Högtalarväxel: 1 st. System One SC4B (Artnr. 815SC4B)
 • System One A50BT med 2 par OD420 eller IC620 + SC4B högtalarväxel

  System One
  Artnr: SETA50PKT6
  4992 kr / 3998 kr
  Lagerstatus:
  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar
  space
  Högtalare:

  space
  Antal: