System One PartyBox 15 högtalare med Bluetooth i gruppen Högtalare / Portabla högtalare hos sumo.se (815PB15B)
System One PartyBox 15 högtalare med Bluetooth

Produktinformation

System One PartyBox 15 är partyhögtalaren med batteridrift som garanterat blir festens mittpunkt! Den är fullspäckad med smarta funktioner som Bluetooth-streaming, en inbyggd FM-radio samt flertalet ljudingångar (USB, micro-SD och aux). Konstruktionen har hela 95 dB i känslighet, där det 15" stora baselementet backas upp av ett klass D-steg på 80 Watt RMS. En extra kul detalj är att det medföljer en trådlös mikrofon, så vad sägs om lite karaoke på nästa tillställning? Om du vill att det ska bli dubbelt så bra så kan du ansluta två högtalare i True Wireless Stereo-läget!

 • Portabel Bluetooth-högtalare
 • LED-belysning
 • Bluetooth 5.0, FM-radio, USB-ingång med inspelningsmöjlighet, micro-SD, aux-ingång
 • Gitarr- och mikrofon-ingång för extra roliga partykvällar
 • 1" hornladdad diskant samt en 15" bas/mellanregister
 • Kraftfull klass D-förstärkare på 80 Watt RMS
 • Hög känslighet på 95 dB
 • TWS-funktion för ihopkoppling av två högtalare
 • Upp till 6 timmar speltid (50 % volymstyrka), upp till 5 timmar speltid (80 % volymstyrka)
 • Stabilt tåligt plastchassi med hjul och handtag, samt hållare för mikrfonen
 • Uttag i botten av högtalaren för stativ
 • 12V adapter för extern drivning av förstärkaren ingår (ej laddning)
 • Fjärrkontroll ingår med 2 st AAA-batterier
 • Laddare för 220V ingår


Partyhögtalaren med stort hjärta
System One PB-15 är festens huvudattraktion och partyhögtalaren du kan lita på - som bjuder på ett stort och oförglömligt ljud där det inbyggda batteriet ger ca fem timmars speltid (mätt vid 80 % av volymstyrkan). Det räcker gott för underhålla sällskapet under hela förfesten, eller om ni känner er redo för karaoke inpå småtimmarna.
 
I PB-15 finner vi extremt effektiva elementlösningar, där en 1" hornladdad diskant och ett stort kraftfullt 15" element sätter fart på musiken. Konstruktionen har hela 95 dB i känslighet och detta tillsammans med ett tilltaget klass D-slutsteg på hela 80 Watts ren styrka kontinuerligt, så kan högtalaren spela så att grannarna undrar om de är välkomna över på lite galenskaper!

Krydda ljudet lite!
Med 6 olika EQ-lägen kan du enkelt justera efter smak och tycke. Tveka inte att leka runt och välja ett EQ-läge som passar just dig och din musiksmak! Här på BRL är vi särskilt förtjusta i "Pop"-läget, som ger ett härligt tryck och en extra knuff när det kommer till de lägre frekvenserna i registret. Ett utmärkt sätt att ge denna partyhögtalare en extra dos energi och sätta fart på festen!

Perfekt anpassad för dagens trådlösa livsstil med Bluetooth
PB-15 har inbyggd Bluetooth 5.0, som borgar en utsökt ljudkvalitet. Med detta kan du på ett enkelt och smidigt sätt starta igång favoritspellistan i Spotify från din mobil, alternativt om du vill koppla av till en ljudbok i hängmattan. Kabeltrassel är ett minne blott! 
En lite extra intressant funktion är att man kan koppla ihop två stycken högtalare i TWS-läget (True Wireless Stereo). Har du exempelvis en stor veranda så får du genom detta en jämnare fördelning av ljudet som ger både mer storhet och kropp till musiken. Med två högtalare kan du trådlöst förvandla PB15B till ett gediget stereosystem!
Värt att poängtera är att vid denna konfiguration så slår varje högtalare ihop stereoinformationen till "mixed mono". Det blir alltså ingen ren höger och vänster högtalare, utan båda spelar samma ljud.

Men det stannar inte här. Högtalaren har även en 3.5mm aux-ingång för dig som vill koppla en DAP/MP3-spelare, surfplatta eller dator. Här finns även uttag för USB-minne och ett micro SD-kort.
Älskar du att lyssna på radio, så blir du inte besviken. PB-15 har en inbyggd FM-tuner för dig som vill dansa till härliga radiohits.
Visste du att du kan spela in musik på USB-minnet, om det är från radio, mikrofonen eller aux-uttaget?! På så sätt kan du föreviga karaoke-kvällen eller spela upp kompisens pinsamma sång dagen därpå.
Värt att notera är att man kan endast ha en trådlös mikrofon ansluten åt taget, så vill ni sjunga en duett så får ni dela samma mikrofon.

Med ett handtag samt hjul är det lätt att ta med sig festen.
Om du vill få ut högtalaren mer i höjd så finns det på undersidan ett hål för högtalarstativ. Hålet är 35 mm i diameter och har räfflor som ser till att det monteras stabilt.

NOTAT!
I manualen har det slinkit med felaktig information om hur man parkopplar två högtalare. Manualen anger att man ska hålla inne knappen, men detta stämmer inte. Knappen ska bara tryckas på en gång.

System One PartyBox 15 högtalare med Bluetooth

System One
Artnr: 815PB15B
2498 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar