Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart i gruppen Förstärkare / Stereoförsteg hos sumo.se (159C5000BL)
Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart
Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart
Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart
Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart
Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart

Produktinformation

I jakten på den ultimata musikaliska kvaliteten som ger liv åt Hi-Fi-ljud presenterar världens största ljudföretag förförstärkaren C-5000. Yamaha har dragit nytta av sin omfattande musikaliska historia, från konsertscen till hem, för att skapa ett instrument som kan återge varje nyans och känsla i musiken.

  • Fullt balanserad signalöverföring
  • Flytande balanserad förförstärkare
  • Symmetrisk, utfällbar kretskonstruktion
  • Konstruktion med låg impedans
  • Styv och exakt utformning
  • Dubbla toroidtransformatorerC-5000 har helt balanserad och diskret kretsöverföring över samtliga steg i signalvägen med Tone Defeat.

Den patenterade flytande designen används över stegen phono EQ, ingångsförstärkare och effektförstärkare – och eliminerar inverkan av jordbrum på signalen.

Den bokliknande utfällbara utformningen av förförstärkarens kretskort innebär perfekt layoutsymmetri – den vänstra och högra signalvägen är varandras exakta spegelbilder. Eftersom kanalerna är fysiskt identiska kan C-5000 återge ljud med både bredd och djup ytterst exakt.

Dessutom minimeras att jordbrum loopar när andra komponenter ansluts. Med separata toroidtransformatorer för vänster respektive höger kanal erhålls optimal separation som ger en ljudbild som återger musiken så nära originalet som möjligt.

Litet magnetiskt läckage minskar negativ påverkan på audiosignalen. Efter ingående forskning baserad på provlyssningar har transformatorn inneslutits i ett kopparpläterat hölje som dämpar vibrationer och magnetiskt fält. Detta bidrar också till att minimera påverkan på phono-kretsen. Med kopparpläterat chassi minimeras spänningspåverkan på kretsen. På så vis kan C-5000 återge både de mest subtila nyanser och den mest kraftfulla basen.

Dessutom används kraftiga skruvterminaler och tjocka ledare för att minska impedans och energiförlust så att vi får ut maximal information av musiken.

C-5000 har utformats från grunden för att ge den ultimata lyssnarupplevelsen – även i fråga om utseende och känsla. Reglagens originella utformning kommunicerar både innovation och hantverk.

Volymvredet är styvt och exakt, med kullager och precisionsbearbetade aluminiumdetaljer för bästa känsla. Även de andra reglagen har förfinats för bästa manövrering.

Alla aspekter i C-5000 är omsorgsfullt genomtänkta. Man har optimerat varje detalj i denna flaggskeppsmodell. Hela konstruktionen andas mästerligt hantverk och speglar Yamahas passion att åstadkomma den allra bästa prestandan.

TILLVERKARE:Yamaha
MODELL:C-5000
FÄRG:Svart/Piano Svart
VIKT:19.1 kg
DIMENSIONER (BXHXD):435 x 142 x 451 mm

Länk till mer information »

Yamaha C-5000 Svart/Piano Svart

Yamaha
Artnr: 159C5000BL
74990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Beställningsvara
Frakt: Fri frakt
Antal: