Yamaha HS7 Vit i gruppen Högtalare / Aktiva högtalare hos sumo.se (159HS7W)
Yamaha HS7 Vit
Yamaha HS7 Vit

Produktinformation

Yamaha HS7 tillhör den välrenomerade HS-serien, som under många år varit ett av studiobranschens första val när det kommer till närfälts studiomonitorer. Serien kännetecknas av en extremt kritisk och exakt ljudåtergivning vilket lämpar sig perfekt vid produktion och/eller mixning av musik. 

  • 6,5" Bas / 1" Dome-diskant
  • 43Hz–30kHz frekvensomfång
  • 2-vägs Bi-Amp
  • Balanserad XLR + Tele-ingång
  • 2kHz delningsfrekvensGammal kunskap, nya kläder
Yamaha HS7 är en aktiv studiomonitor med bi-amp förstärkare och en uteffekt på 95W. Denna aktiva högtalare erbjuder ett fylligt ljud och även vid högre volym behåller den sitt välbalanserade ljud. HS7 är nydesignad för maximal prestanda, och Yamaha har därför valt att inte ha magnetisk avskärmning. Moderna monitorer är nämligen mycket mer okänsliga för störningar än de gamla CRT-monitorerna.

Proffesionella egenskaper
HS7 är fullt lämpad som professionell monitor och det kompakta formatet tar inte upp för mycket plats. Uteffekten är på imponerande 95W, med 60W för bas- och 35W för diskantelementet. Det vita 6,5-tums baselementet har en naturlig basrespons från 50Hz. Room Control och High Trim-funktionerna ger ett ljud som är helt rumsoptimerat. HS7 har imponerande egenskaper, ett bra ljud och ett överraskande överkomligt pris.

MODELL:HS
TYP:Aktiv högtalare
BAS:6,5 tum
DISKANT:1 tum
FREKVENSOMFÅNG:43Hz–30kHz
EFFEKT (RMS):95W
MÅTT:170x285x222mm
ANALOGA LJUDINGÅNGAR:XLR, Tele
VIKT:8,2 kilo/styck
ENHET:Par

Yamaha HS7 Vit

Yamaha
Artnr: 159HS7W
5990 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: Beställningsvara
Antal: