YAMAHA MUSICCAST 20, AKTIV WIFI-HÖGTALARE VIT i gruppen Högtalare / Smarta Högtalare hos sumo.se (159WX021WH)
YAMAHA MUSICCAST 20, AKTIV WIFI-HÖGTALARE VIT

Produktinformation

Yamaha MusicCast 20 är en aktiv högtalare med nätverksuppkoppling, bluetooth och Alexa-röststyrning. Denna högtalare kan användas som fristående högtalare eller stereo genom att para ihop två st högtalare. Du kan även använda denna som en suroundhögtalare med en kompatibel MusicCast AV-receiver eller soundbar som komplement till ditt hemmabiosystem.

  • Aktiv högtalare med inbyggt nätverk och Bluetooth
  • Kan parkopplas för stereo, kräver två st högtalare
  • MusicCast för multiroom-funktion
  • Kompatibel med streamingtjänster som Spotify, Deezer och Tidal
  • Amazon Alexa & Google Assistant röststyrning
  • Enkla förinställningar för direktuppspelning - Soft-touch


Vad är nytt för MusicCast 2018?
– Det som är nytt är att nu vi kör MusicCast även på 5GHz bandet. Det ger inte bara förbättrad stabilitet och mindre delay – det öppnar även upp för nya funktioner. Vi kan nu låta våra kunder njuta av trådlösta surroundhögtalare. MusicCast 20 och 50 kan konfigureras som bak-kanaler till 2018 års AV receivers och ihop med vår nya MusicCast soundbar. Vi får även en subwoofer i MusicCast familjen, så kabeldragning och jobbet med att dölja högtalarkablar är ett minne blott. Vi höjer även ljudkvaliteten ytterligare ett snäpp, ökar antal rum från dagens 10 till 32. Redan idag kan vi erbjuda marknadens bredaste sortiment och det känns otroligt kul att vi nu gjort verklighet av det som våra kunder efterfrågat, säger Marcus Carlsson, Product Manager.

Den mindre MusicCast 20 levererar högkvalitativ musikuppspelning. Använd fristående, ihop med fler högtalare eller varför inte som en del av surroundanläggningen? Med MusicCast 20 kan du njuta av musik från olika musikstreamingtjänster. Den går även att koppla i stereo. 

Yamaha presenterar MusicCast 20 och MusicCast 50 - två trådlösa högtalarmodeller som erbjuder underbar ljudkvalitet och ett brett utbud av funktioner. Med MusicCast får du ljud i flera rum. Anslut alla MusicCast-enheter till samma nätverk och börja dela ljud i hela hemmet.

Nu pratar vi
“Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.”
Med röststyrning från Alexa & Google Assistant behöver du bara säga till systemet vad och var du vill lyssna. MusicCast erbjuder full kompatibilitet med Amazons utbud av röststyrningsenheter. Välkommen till det smarta hemmet. Alexa och Google Assistant finns endast på engelska för stunden.

Notera att angivet pris är styckvis, beroende på konfiguration!YAMAHA MUSICCAST 20, AKTIV WIFI-HÖGTALARE VIT

Yamaha
Artnr: 159WX021WH
2490 kr / 2390 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar