Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart i gruppen Multiroom / Multiroomförstärkare hos sumo.se (159RN602BL)
Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart
Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart
Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart
Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart

Produktinformation

Yamaha R-N602 är en HiFi-receiver med nätverk och stöd för DSD 5.6MHz-uppspelning. En MusicCast-enhet som är fullspäckad med smarta nätverksfunktioner. Oavsett om du vill lyssna på högupplöst musik via nätverket, streama från din smartphone/surfplatta eller använd dig av internet streamingtjänster så finns allt tillgängligt för dig med denna receiver.

  • MusicCast-produkt
  • Airplay / Blåtand / Wifi / Spotify
  • Spelar högupplösta ljudfiler
  • Digitala ingångar för TV/Blu-Ray-spelare
  • USB - koppla in iPhone/iPod eller externa hårddiskar

MusicCast - ett nätverk av ljud
MusicCast är revolutionerande inom ljudnätverk och ger dig möjlighet att nyttja flera eller alla dina MusicCast produkter i ett system, helt upp till dig själv. Du har kontroll över allt ljud via en app, designad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Om det så är via en soundbar, AV Receiver, trådlös högtalare etc. så kan du matcha och mixa eller expandera ditt MusicCast-system ju längre tiden går.

Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till R-N602 – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.

Streama musik
Njut av musikstreamingtjänster som Pandora®, Spotify, Rhapsody® och Sirius XM Internet. Streama din musik via blåtand eller nätverket, till en eller flera MusicCast-enheter. Använd MusicCast CONTROLLER appen för att pausa / spela och justera volymen från din smarta enhet.

R-N602 är utrustad med den senaste Bluetooth tekniken, som gör det enklare än tidigare att trådlöst njuta av musik. Du kan streama musik från R-N602 till blåtandshörlurar eller lyssna via blåtandshögtalare.

Digital anslutning
Genom R-N602 kan du med USB-porten i fronten av receivern koppla in iPod, iPhone eller en USB-sticka. Du får direkt tillgång till all din lagrade musik och den digitala kopplingen säkrar den högsta möjliga ljudkvaliten.

Denna receiver är utrustad för att kunna spela upp digitalt ljud, både via anslutning av optiska och koaxiala kontakter. Den optiska är för att ta emot ljud via TV och den koaxiala för ljud via Blu-rayspelare. Ljudet behåller sin digitala signal, vilket medför ren, dynamiskt ljud till alla dina underhållningskällor, vare sig det är sport eller andra program, från filmer eller musikkonserter.

Otrolig ljudkvalitet
5,6MHz DSD ljudupplösning och AIFF 192kHz/24-bit återgivning med 24-bit D/A konverterare säkerställer maximal ljudkvalitet via nätverket. Receivern stödjer även WAV/FLAC 192kHz/24-bit och Apple lossless 96kHz/24-bit format. Med BurrBrown 192kHz/24-bit DAC kan det inte bli annat än upplagt för uppspelning av högsta ljudkvalitet.

Stilren och sofistikerad design
R-N602 kommer med en stilren och unik design som har sitt ursprung från flera av Yamahas tidigare HiFi ljudkomponenter. Aluminium frontpanel ger en snygg finish i både svart och silver. Volym och andra reglage har samma luxiösa konstruktion som Yamahas allra bästa modeller.
En otroligt välgjord receiver med överlägsen och användaranpassad design.

TILLVERKARE:Yamaha
MODELL:R-N602
FÖRSTÄRKAREFFEKT:2x80W i 8 ohm watt
FJÄRRKONTROLL:Ja
BLUETOOTH:Ja
DIGITALA LJUDUTGÅNGAR:Ja, optisk och digital koaxial
ANALOGA LJUDINGÅNGAR:Phono in
FÄRG:Svart
ÖVRIGT:Wifi, Wireless Direct, USB-ingång, Eco-mode
VIKT:9800 g
DIMENSIONER (BXHXD):435 x 151 x 392 mm
ENHET:st

Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart

Yamaha
Artnr: 159RN602BL
8350 kr / 6290 kr
Lagerstatus:
Leveranstid: 4-6 arbetsdagar