Yamaha R-N602 & Klipsch R-820F svart, stereopaket i gruppen Paketlösningar / Stereopaket hos sumo.se (SETRN602PKT1)
Yamaha R-N602 & Klipsch R-820F svart, stereopaket

Produktinformation

Spelglatt och välljudande stereopaket med de spelglada Klipsch R-820F och den teknikspäckade nätverksreceivern R-N602 från Yamaha som erbjuder gott om alternativ när det kommer till uppspelning av din musik - Spotify, AirPlay, Bluetooth, och mycket mer. Här finns även möjligheten att koppla att koppla in din TV eller projektor via en optisk kabel.

Yamaha R-N602 är en HiFi-receiver med nätverk och stöd för DSD 5.6MHz-uppspelning. En MusicCast-enhet som är fullspäckad med smarta nätverksfunktioner. Oavsett om du vill lyssna på högupplöst musik via nätverket, streama från din smartphone/surfplatta eller använd dig av internet streamingtjänster så finns allt tillgängligt för dig med denna receiver.

 • MusicCast-produkt
 • Airplay / Blåtand / Wifi / Spotify
 • Spelar högupplösta ljudfiler
 • Digitala ingångar för TV/Blu-Ray-spelare
 • USB - koppla in iPhone/iPod eller externa hårddiskar

MusicCast - ett nätverk av ljud
MusicCast är revolutionerande inom ljudnätverk och ger dig möjlighet att nyttja flera eller alla dina MusicCast produkter i ett system, helt upp till dig själv. Du har kontroll över allt ljud via en app, designad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Om det så är via en soundbar, AV Receiver, trådlös högtalare etc. så kan du matcha och mixa eller expandera ditt MusicCast-system ju längre tiden går.

Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till R-N602 – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.

Klipsch R-820F är toppmodellen i 2018 års Reference-serien, och en kraftfull skapelse. Som brukligt med Klipsch konstruktioner så är känsligheten skyhög, hela 97 dB. En vidareutvecklad diskant med hornladdning skapar, tillsammans med dubbla 8" element, en ljudbild med upplösning, inlevelse och maxad dynamik. Jämfört med föregångaren R-28F har man genomarbetat det mesta till ännu högre ljudperfektion.

 • Golvhögtalare med dynamik i särklass
 • Hornladdad Tractrix-diskant och dubbla 8" element
 • Känsighet på hela 97 dB
 • Oval basport med Tractrix-laddning

You can buy happiness. Its copper and black.
Den amerikanske hornpionjären Klipsch har släppt 2018 års generation av Reference-serien. Förändringarna är både kosmetiska men framför allt ljudmässiga, där man näst intill startat om från helt ny kula och designat om sin nya högtalarserie. Som brukligt när Klipsch släpper något nytt så är skillnaden inte subtil utan rätt rejäl. Dagens generation av Reference är finslipad till max.
 • Golvhögtalare: 1 st. Klipsch Reference R-820F (Artnr. 288R820F)
 • Nätverksreceiver: 1 st. Yamaha R-N602 HiFi-receiver Silver (Artnr. 159RN602SI), eller
       1 st. Yamaha R-N602 HiFi-receiver Svart (Artnr. 159RN602BL)
 • Yamaha R-N602 & Klipsch R-820F svart, stereopaket

  Yamaha
  Artnr: SETRN602PKT1
  21340 kr / 12990 kr
  Lagerstatus:
  Leveranstid: 1-4 arbetsdagar
  space
  Nätverksreceiver:

  space
  Antal:

  Kampanjvara

  Kampanj:

  Se fler varor

  YAMAHA MUSICCAST 20, AKTIV WIFI-HÖGTALARE VIT
  Aktiv högtalare med MusicCast för multiroom-funktion. Wi-Fi, bluetooth och möjlighe...
  2390 kr 2490 kr
  Yamaha DXS18
  Gedigen aktiv 18 tum bas i bandpass-låda från erkända Yamaha!
  13499 kr