Tryggt köp – ett måste på nätet!


För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med ditt köp på SUMO.SE. Vi vet att det inte alltid blir som man tänkt sig och det kan ibland vara svårt att beställa rätt. Om du känner att din beställda vara inte var det du förväntade dig finns det en utväg. Vi erbjuder alla kunder möjligheten att  inom 14 dagar få tillbaka pengarna och returnera tillbaka produkten till oss.

 

För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Enligt samma lag står du som kund för returfrakten vid returer. Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument 14 dagars ångerrätt. Returrätten/ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Den gäller inte heller tillklippta produkter som t.ex. kablar och tyger på löpmeter.


 
Om du vill returnera en vara måste du kontakta oss  via Info@sumo.se  för att få ett returformulär och ett returnummer. SUMO.SE ansvarar inte för returnerade varor utan returnummer! Vi drar av fraktkostnaden vid återbetalningen till Dig. Kostnad för returfrakt gäller oavsett ursprungligt betalningssätt.
 

Fraktkostnad för returpaket:
130 kr       Paket upp till 3 kg
150 kr       Paket upp till 5 kg
195 kr       Paket upp till 10 kg
275 kr       Paket upp till 20 kg
1000 kr     Pall