Tryggt köp – ett måste på nätet!


För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med ditt köp på SUMO.SE. Vi vet att det inte alltid blir som man tänkt sig och det kan ibland vara svårt att beställa rätt. Om du känner att din beställda vara inte var det du förväntade dig finns det en utväg. Vi erbjuder alla kunder möjligheten att  inom 60 dagar få tillbaka pengarna och returnera tillbaka produkten till oss.

 

För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Enligt samma lag står du som kund för returfrakten vid returer. Som kund har du möjligheten att köpa en returfraktsedel av oss i samband vid registrering av din retur.
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument 14 dagars ångerrätt. Returrätten/ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Den gäller inte heller tillklippta produkter som t.ex. kablar och tyger på löpmeter.


Registrera din retur här!